Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 21:53, 19 wrz 2011

Neska napisał(a)
Och Ty mróweczka jesteś pracowita A ja jakoś zorganizować się nie mogę. Za mało czasu

Kasiu ale Ty idziesz do pracy a ja nie ..... Wrzesień to ciężki okres bo wszystko trzeba poukładać i zorganizować . Ja również choć nie pracuję zawodowo to cały czas biegam z notesem w ręku i zegarkiem. Jedno zebranie , drugie, zajęcia dodatkowe i cała reszta . A wszędzie muszę dojeżdżać i marnuję tyle czasu. Biorę literaturę ogrodniczą do torebki i podczas czekania się nie nudzę . Wieczorem zasypiam i nawet nie wiem kiedy ..... A mróweczka jest leniuchem ..... chce zrobić i chce odpocząć kiedyś ......
Syla 21:58, 19 wrz 2011

Aniu , Alinko ..... wiecie doskonale z własnego doświadczenia , że samo się nie zrobi .... Jeszcze do końca września, potem już dam sobie spokój ..... bo ja zmarzluch jestem i nie pracuję jak mi zimno .... i mi się nie chce . No ale jak już kupiłam to posadzić muszę .
Oj poniosło mnie dzisiaj w sklepie i to zdrowo.

Jeszcze drobna kosmetyka na rabatach i koniec na ten rok ...... zostanie jeszcze do pokazania podsumowanie i porównanie oraz metamorfoza wcześniejszych realizacji . Sama jestem ciekawa ....
Syla 21:59, 19 wrz 2011

Gosiu , Aniu ..... no było w czym wybierać .... naprawdę Ciężko się zdecydować , które piękniejsze
an_tre 22:00, 19 wrz 2011

Jak przychodzi wrzesień to ja zwalniam obroty i robię tylko to jest niezbędne, a niezbędne jest wsadzenie wszystkich cebul, które wykopałam wiosną
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 22:01, 19 wrz 2011

anna_lastowska napisał(a)
Dokładnie, żadne zwierzory nie gustują w czosnku

Sylwuś, gdzie ty dziewczynko to wszystko posadzisz?
Te białe, pierzaste tulipany....
Chyba za mną chodzą
I kuszą.....

Aniu jak chcesz to podjadę i Ci kupię . Obi jest dobrze zaopatrzone
Syla 22:04, 19 wrz 2011

an_tre napisał(a)
Jak przychodzi wrzesień to ja zwalniam obroty i robię tylko to jest niezbędne, a niezbędne jest wsadzenie wszystkich cebul, które wykopałam wiosną

Mnie również zostały do posadzenia cebulki i nic więcej .... problem w tym , że mam ich sporo hehehehe
Dzisiaj się zaszczepiłam przeciwko grypie i czuję się tak jakby połowa mnie miała urlop .....
Neska 22:10, 19 wrz 2011

Syla napisał(a)

Och Ty mróweczka jesteś pracowita A ja jakoś zorganizować się nie mogę. Za mało czasu

Kasiu ale Ty idziesz do pracy a ja nie ..... Wrzesień to ciężki okres bo wszystko trzeba poukładać i zorganizować . Ja również choć nie pracuję zawodowo to cały czas biegam z notesem w ręku i zegarkiem. Jedno zebranie , drugie, zajęcia dodatkowe i cała reszta . A wszędzie muszę dojeżdżać i marnuję tyle czasu. Biorę literaturę ogrodniczą do torebki i podczas czekania się nie nudzę . Wieczorem zasypiam i nawet nie wiem kiedy ..... A mróweczka jest leniuchem ..... chce zrobić i chce odpocząć kiedyś ......

Ale Ty przecież pracujesz w domu! To też praca.
Ja rozwożę dzieciaki jedno do przedszkola, drugie do babci i na końcu ja do pracy. Potem zbieram towarzystwo i do domu.Teraz tylko się modlę żeby moja córcia w przyszłym roku nie musiała iść do pierwszej klasy jako sześciolatka. Potem także zajęcia dodatkowe. Rady, papiery do wypełnienia. Reszta leży odłogiem. Trudno nadrobię zimą.
anna_lastowska 22:17, 19 wrz 2011

Syla napisał(a)

Dokładnie, żadne zwierzory nie gustują w czosnku

Sylwuś, gdzie ty dziewczynko to wszystko posadzisz?
Te białe, pierzaste tulipany....
Chyba za mną chodzą
I kuszą.....

Aniu jak chcesz to podjadę i Ci kupię . Obi jest dobrze zaopatrzone

Sylwuś, jak Obi, to mam w Prokocimiu , Dziękuję, że o mnie pomyślałaś...
Muszę przemyśleć sprawę i W drogę
Tylko gdzie ja je posadzę?
justi 22:20, 19 wrz 2011

Dziewczyny ja też zakupiłam te białe, moje juz posadzone. Ciekawa jestem tej bieli.
anna_lastowska 22:23, 19 wrz 2011

To posadzimy i porównamy zdjęcia na wiosnę