Przygotowuję ogród do zimy i zmagam się z liśćmi przekopuję , zasypuję i takie tam .....
ha, ha, zupełnie jak ja
pozdrawiam,
Ps. fajnie Wam z tymi spotkaniami, chyba macie do siebie stosunkowo niedaleko?
Odległość przyzwoita , tylko czasu na pogaduchy nie wiele ..... czas goni do innych obowiązków
No ale ...... może w przyszłym tygodniu uda nam się ponownie spotkać w innym miejscu
Ja dziś skosiłem chyba ostatni raz w części gospodarczej - trawnik żółciutki się stał przez to, że nie ma deszczu - a tam podlewać nie będę.
No niestety , deszczu jak na lekarstwo, już nie pamiętam kiedy padało . Podczas spotkania trochę postraszyło ale za chwilunię przyświeciło słońce.
Dzisiaj polałam dolistnie florowitem bukszpany i thuje .... Bukszpany mi brązowieją co nie które i z tego co oglądnęłam wcześniej w wątku bukszpanowym to wydają mi się na zagłodzone ..... ale tego nie wiem na pewno .....
Przygotowuję ogród do zimy i zmagam się z liśćmi przekopuję , zasypuję i takie tam .....
ha, ha, zupełnie jak ja
pozdrawiam,
Ps. fajnie Wam z tymi spotkaniami, chyba macie do siebie stosunkowo niedaleko?
Odległość przyzwoita , tylko czasu na pogaduchy nie wiele ..... czas goni do innych obowiązków
No ale ...... może w przyszłym tygodniu uda nam się ponownie spotkać w innym miejscu