Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 15:34, 01 paź 2011

Bogda napisał(a)
Sylwia, a Ty nie w ogrodzie?

Właśnie przed chwilą wpadłam do domu jak po ogień , nakarmiłam wygłodniałe bestie a teraz uciekam do sąsiadki bo mi obiecała włosy podpiąć .... bo idę na imprezkę do mamy na urodzino-imieniny
Joanka 15:49, 01 paź 2011

Udanej zabawy
Sebek 19:19, 01 paź 2011

Syla napisał(a)

Wiesz Sebciu , bardziej mi zależy na tej kuli z cisu bo bukszpan to znajdę .... no ale zapoluję na wiosnę jak na lisa przystało w swojej szkółce i będzie git .... musi być git

Kurcze - nawet nie wiem czy z cisa nie mieli wtedy. Ja bym popytał jeszcze w szkółce albo zadzwonił, bo teraz są posezonowe wyprzedaże - i schodzą z cen według mnie
Sebek 19:20, 01 paź 2011

Udanego wieczoru u mamy
Sabinka 12:36, 04 paź 2011

Witaj Sylwus,
Od rana siedze na Twoim watku i nabieram natchnienia! Pozwole sobie powiedziec ze jestes rowna babka, super wygladasz , masz werwe i swietnie projektujesz.
Mam swoj watek nie dawno zalozony bo wczoraj, za namowa Anulki.
Tworze jestem na poczatku, od rana siedze z olowkiem, kartka i gumka w rece i wymyslam....co z tego wyjdzie zobaczymy, ale czy moge prosic o pomoc?
Inspiruje sie projektem od Danusi! Pozdrawiam Cie Danusiu
Nie moge sie doczytac tych wszystkich nazw jakie sa na projekcie ... zrobilam jak piszesz ale nie dam rady odczytac...
Nawet nie jestem w polowie Twojego watku ale czytam i sie ucze..
Pozdrawiam Cie serdecznie
Syla 12:48, 04 paź 2011

Sabinka napisał(a)
Witaj Sylwus,
Od rana siedze na Twoim watku i nabieram natchnienia! Pozwole sobie powiedziec ze jestes rowna babka, super wygladasz , masz werwe i swietnie projektujesz.
Mam swoj watek nie dawno zalozony bo wczoraj, za namowa Anulki.
Tworze jestem na poczatku, od rana siedze z olowkiem, kartka i gumka w rece i wymyslam....co z tego wyjdzie zobaczymy, ale czy moge prosic o pomoc?
Inspiruje sie projektem od Danusi! Pozdrawiam Cie Danusiu
Nie moge sie doczytac tych wszystkich nazw jakie sa na projekcie ... zrobilam jak piszesz ale nie dam rady odczytac...
Nawet nie jestem w polowie Twojego watku ale czytam i sie ucze..
Pozdrawiam Cie serdecznie

Witam Sabinko u siebie .... rysuj , rysuj ..... idzie zima to chętnie pomogę Teraz muszę dokończyć jeszcze pewne niuanse w ogrodzie a potem chętnie ..... Kieruj się w swoich rysunkach linią , od tego zacznij , czyli wyznaczenie linii rabat na mapce z rzutem domu . Możesz zastosować w rysunku skalę aby potem bezproblemowo przerzucić to w real Powodzenia
Syla 13:07, 04 paź 2011

Moi przemili goście dnia dziejszego ...... Gabriela , Ania , Lenka Dziękuję dziewczyny za odwiedziny .....zapraszam ponownie

Sabinka 13:17, 04 paź 2011

Swietnie dziewczyny baluja

Sylwus ja inne mam pytanko:
Czy te zurawki, begonie, trawki ozdobne i berberysy przezywaja zime?
Mnie przede wszystkim zalezy na wieloletnich roslinkach, oczywiscie od czasu do czasu cos zakoloruje jednorocznymi ale "silne" roslinki mnie bardziej interesuja
Syla 13:17, 04 paź 2011

Syla 13:26, 04 paź 2011

Lenka poczęstowała mnie Swoimi roślinkami .... Liriope oraz rozplenicą japońską jeszcze raz nie dziękuję