Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 20:25, 17 lis 2011

Joku napisał(a)
Co rośnie w żwirku przed ławką? żurawki?
Gratuluję kolejnej setki zapisanych stron i pięknego ogrodu.

Witaj Joluś , przed ławką rośnie tojeść rozesłana ....
monteverde 20:28, 17 lis 2011

fajne miejsce na ławeczkę
Syla 20:31, 17 lis 2011

Bogdzia napisał(a)
Chciałabym odwiedzic Twój ogród za 5 a potem za 10 lat, to by było niezwykłe przeżycie. Nie trzeba by jeżdzic do Anglii.

Wow , ale słowa , taki komplement ..... bardzo dziękuję ............
Syla 20:37, 17 lis 2011

an_tre napisał(a)
Sylwia, jak u ciebie pięknie cicho i przytulnie, a jeszcze kolorów
Ja u siebie nie mogę robić fotek, bo jak wracam z pracy jest już szaro i ponuro a za chwilę ciemno i ta paskudna mokra mgła...

Tak Aniu , dzionek krótki niestety. Ja również biegam i załatwiam różne tam i nawet nie miałam czasu od dwóch tygodni wyjść do ogrodu. Dopiero dzisiaj wyjeżdżając z domu pobiegałam i zrobiłam fotki , a tu taka niespodzianka, rozplenica japońska taka maleńka a już pokazała swój piękny pióropusz .
Syla 20:38, 17 lis 2011

siaaska napisał(a)
Sylwia Twój ogród zrobił się taki bardzo tajemniczy z tą mgłą... Pajęczynki takie zmrożone super wyglądają u siebie nie mogłam znaleźć ani jednej żeby zrobić jej zdjęcie :/ Widzę że w kąciku gdzie ma być ciurkadełko pojawiła się już ławeczka Chyba przysiądę na chwilkę i nacieszę się widokami w Twoim ogrodzie.

Usiądź mój gościu i odpocznij sobie
agniecha973 20:40, 17 lis 2011

Witaj Syla. Dawno Cię nie było. Jak ty to robisz - u mnie w porównaniu z Tobą totalna klapa, sajgon można rzec. U Ciebie już ogród pokazowy! Super. Będę ściągać. W tej chwili przeglądam wątek Bogdy i korzystam z Twoich planów na rabatki. Dziś przerysowałam jeden rysunek do swojego notatnika, ale jestem dopiero na 67 stronie i jeszcze nie wiem co mnie dalej czeka
Pozdrawiam.
Wpadnij czasem i coś doradź bo u mnie powijaki.
Syla 20:41, 17 lis 2011

monteverde napisał(a)
fajne miejsce na ławeczkę

No to będzie specjalne miejsce obserwacyjno - wypoczynkowe
siaaska 20:43, 17 lis 2011

Syla tylko jakoś nie widzę Cię siedzącej na ławeczce
an_tre 20:46, 17 lis 2011

Syla napisał(a)

Sylwia, jak u ciebie pięknie cicho i przytulnie, a jeszcze kolorów
Ja u siebie nie mogę robić fotek, bo jak wracam z pracy jest już szaro i ponuro a za chwilę ciemno i ta paskudna mokra mgła...

Tak Aniu , dzionek krótki niestety. Ja również biegam i załatwiam różne tam i nawet nie miałam czasu od dwóch tygodni wyjść do ogrodu. Dopiero dzisiaj wyjeżdżając z domu pobiegałam i zrobiłam fotki , a tu taka niespodzianka, rozplenica japońska taka maleńka a już pokazała swój piękny pióropusz .
a jaki piękny ten pióropusz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 20:50, 17 lis 2011

agniecha973 napisał(a)
Witaj Syla. Dawno Cię nie było. Jak ty to robisz - u mnie w porównaniu z Tobą totalna klapa, sajgon można rzec. U Ciebie już ogród pokazowy! Super. Będę ściągać. W tej chwili przeglądam wątek Bogdy i korzystam z Twoich planów na rabatki. Dziś przerysowałam jeden rysunek do swojego notatnika, ale jestem dopiero na 67 stronie i jeszcze nie wiem co mnie dalej czeka
Pozdrawiam.
Wpadnij czasem i coś doradź bo u mnie powijaki.

No jak to mnie nie było ..... Nawet wizytowałam u Ciebie i podziwiałam pierwsze fotografie . No miło mi , że się jeszcze do czegoś przydałam Już do Ciebie biegnę i coś tam skrobnę