Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Wieloszka 08:29, 18 lis 2011

Syla, dołączam się do zachwytów nad Twoim ogrodem - zwłaszcza, że wiem ile musiało Cię to kosztować pracy, żeby w jeden sezon stworzyć takie cudo!!!! Naprawdę masz ogród, który może być inspiracją dla wszystkich ogrodowiskomaniaków . Teraz będziesz "tylko" patrzeć jak wszystko pięknie rośnie i pilnować ekip od zmian technicznych
Pszczelarnia 08:35, 18 lis 2011

Sylwia, sama robiłaś stojaki drzewkom czy kupiłaś gotowca, tzn. prefabrykaty (cięcie sama?).

Kawał dobrej roboty!
Lena 15:41, 18 lis 2011

Syla no nareszcie piękne zdjęcia pięknego ogrodu
Żurawki to jednak fantastyczny wynalazek natury Tak długo cieszą oko..niemalże cały rok!!!
Trawki wpisuję się świetnie w cały ogród
anula_wn 15:54, 18 lis 2011

bacowa napisał(a)

Witam , mam prośbę o nazwę tej jasnej trawki na trzecim zdjęciu i ew . jak ona zimuje . Pozdrawiam Ewa .

a ja poproszę o info co to za trawa ta wysoka, po prawej za bukszpanami (bukszpanami?)
Sebek 21:24, 18 lis 2011

lenka napisał(a)

Sylwia- podziwiam, że dałaś radę zrobić to wszystko w jeden sezon- możesz być z siebie dumna! Ogród wygląda wspaniale
A te żurawki powyżej - nie sądziłam, że jesienią nadal będą tak intensywnie wybarwione... czy to citronella?
Pozdrawiam

Tak to citronelle
Sebek 21:26, 18 lis 2011

anula_wn napisał(a)

Witam , mam prośbę o nazwę tej jasnej trawki na trzecim zdjęciu i ew . jak ona zimuje . Pozdrawiam Ewa .

a ja poproszę o info co to za trawa ta wysoka, po prawej za bukszpanami (bukszpanami?)

A to są gracillimusy

A ta jasna to turzyca
Sebek 21:26, 18 lis 2011

Pszczelarnia napisał(a)

Sylwia, sama robiłaś stojaki drzewkom czy kupiłaś gotowca, tzn. prefabrykaty (cięcie sama?).

Kawał dobrej roboty!

M robił - niedawno zresztą
Joanka 12:44, 20 lis 2011

Widzę, że ławeczka już na mnie czeka
Kaisia 14:50, 20 lis 2011

Sylwio, widać jaki ogrom pracy włożyłaś w tym sezonie w ogród, zmiany są o 180 stopni. Wierzę, ze teraz jesteś zmęczona znam to, zawsze zimą odpoczywam od ciężkiej pracy jaką się wkłada w założenie ogrodu.
Ciekawe jakie zajęcie sobie teraz znalazłaś , bo nie wierzę ze tak pracowita osoba tego zajęcia teraz nie ma
Pewnie całą rodzinką czekacie teraz na wiosnę, żeby w ogrodzie poleniuchować, już nie tylko ciężko pracować. Kilka spraw zostało do wykończenia, ale to dobrze będzie co robić w przyszłym roku pomiędzy słodkim leniuchowaniem.

Jak będziesz miała chwilkę pokaż zdjęcia przed i po to fajne przedstawia to co osiągnęłaś, a niestety Twój wątek jest tak obszerny, że trudno znaleźć takie porównania
Sebek 15:56, 20 lis 2011

To ja tak na chwilę dla porównania - tylko nie mogę znaleźć z tego samego miejsca