Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 20:53, 17 lis 2011

siaaska napisał(a)
Syla tylko jakoś nie widzę Cię siedzącej na ławeczce

W cudzych ogrodach siedzę a u siebie zasuwam z łopatą i taczką
agniecha973 20:56, 17 lis 2011

Syla napisał(a)

Witaj Syla. Dawno Cię nie było. Jak ty to robisz - u mnie w porównaniu z Tobą totalna klapa, sajgon można rzec. U Ciebie już ogród pokazowy! Super. Będę ściągać. W tej chwili przeglądam wątek Bogdy i korzystam z Twoich planów na rabatki. Dziś przerysowałam jeden rysunek do swojego notatnika, ale jestem dopiero na 67 stronie i jeszcze nie wiem co mnie dalej czeka
Pozdrawiam.
Wpadnij czasem i coś doradź bo u mnie powijaki.

No jak to mnie nie było ..... Nawet wizytowałam u Ciebie i podziwiałam pierwsze fotografie . No miło mi , że się jeszcze do czegoś przydałam Już do Ciebie biegnę i coś tam skrobnę

No jasne, że Cię nie było! 16 listopada przez cały dzień się nie pojawiłaś, a to straaasznie długo
Matka 21:10, 17 lis 2011

Sylwia, nawt we mgle u Ciebie pięknie, a wiesz, że Twój ogród mi się śnił ostatnio?
anula_wn 21:31, 17 lis 2011

Sylwia, ja mam ławeczki, leżak itp. i .... nie siedzę ! chyba, że są goście to meble na tarasie się sprawdzają a tak, ledwo siądę....patrzę, a tu trzeba wyrwać, podkopać, przesadzić.... nie mogę usiedzieć ! chyba nie umiem odpoczywać !
jak Cię znam - masz to samo!
alinak 21:32, 17 lis 2011

wiesz ci Sylwia odwaliłaś kawał dobrej roboty . w zasadzie masz już ogród gotowy .na twoim miejscu poczekałabym żeby trochę urósł żeby zobaczyć efekt i ewentualnie coś dodawać . przez ten czas posiedź pare lat na ławeczce. będzie trochę roboty na wiosnę z taką ilością żurawek !. ale ty się chyba jeszcze nie boisz pracy .....na szczęście
bogumila 21:50, 17 lis 2011

Syla 22:13, 17 lis 2011

anula_wn napisał(a)
Sylwia, ja mam ławeczki, leżak itp. i .... nie siedzę ! chyba, że są goście to meble na tarasie się sprawdzają a tak, ledwo siądę....patrzę, a tu trzeba wyrwać, podkopać, przesadzić.... nie mogę usiedzieć ! chyba nie umiem odpoczywać !
jak Cię znam - masz to samo!

Tak Aniu , to ten sam wirus .....
lenka 23:06, 17 lis 2011

Syla napisał(a)

Sylwia- podziwiam, że dałaś radę zrobić to wszystko w jeden sezon- możesz być z siebie dumna! Ogród wygląda wspaniale
A te żurawki powyżej - nie sądziłam, że jesienią nadal będą tak intensywnie wybarwione... czy to citronella?
Pozdrawiam
nesa 00:41, 18 lis 2011

Pięknie się wszystko prezentuje, a co to będzie, jak jeszcze urośnie a mgła iście (pod)krakowska
bacowa 06:59, 18 lis 2011

Syla napisał(a)

Witam , mam prośbę o nazwę tej jasnej trawki na trzecim zdjęciu i ew . jak ona zimuje . Pozdrawiam Ewa .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies