Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Bea 17:04, 11 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Ewo, te we Wrocku średnica 23cm. Przypuszczam, że wszędzie takie same.

Witam.

Wszędzie takie same w Katowicach były tylko kulki i nie mieli w sprzedaży stożków.
Pola 17:24, 11 mar 2012

Dziewczyny właśnie wróciłam, z Katowic kule i stożki będą w poniedziałek lub czwartek
Syla 09:06, 12 mar 2012

Swoje bukszpany jeszcze przetrzymuję w garażu ze względu na minusowe temperatury w nocy , aczkolwiek tej nocy przymrozków nie było . Od soboty mają całkowicie ustąpić i wówczas bukszpany powędrują do donic póki co a gdzie potem to się jeszcze zastanowię Co do wielkości bukszpanów to tak jak dziewczyny piszą , nie mierzyłam ale na oko wyglądają na podaną wyżej miarę ....
popcorn 10:15, 12 mar 2012

No to jutro jade do Ikei
pozdrawiam, zakupy super!!!
Domi 10:29, 12 mar 2012

Ikea powinna nagrodzić Cię Sylwio za nakręcanie sprzedaży.
moni 10:31, 12 mar 2012

Syla jak tam u ciebie wogrodzie zaczełaś coś robić majstrować? bo ja już jedną połowę ogrodu uprzątnełam z gałezi smieci itp jutro druga większa połowa.
Syla 16:25, 12 mar 2012

popcarol napisał(a)
No to jutro jade do Ikei
pozdrawiam, zakupy super!!!

Nie no Karolina , czekam z niecierpliwością na taką pogodę jak ta w Twoim awatarku
Syla 16:28, 12 mar 2012

Domi napisał(a)
Ikea powinna nagrodzić Cię Sylwio za nakręcanie sprzedaży.

Oj tak tak przez te bukszpanowe zakupy zapomniałam zapakować do koszyka dwóch rzeczy za które zapłaciłam ,gdzieś mi się zawieruszyły w ferworze walki z pakowaniem zakupów . Zauważyłam dopiero w domu ...... Za dużo emocji
Syla 16:29, 12 mar 2012

moni napisał(a)
Syla jak tam u ciebie wogrodzie zaczełaś coś robić majstrować? bo ja już jedną połowę ogrodu uprzątnełam z gałezi smieci itp jutro druga większa połowa.

No to Moni gratuluję , bo ja jeszcze nic ..... Kombinuję , zapisuję i dalej nic hehehehe ..... Może jak będą bardziej sprzyjające warunki pogodowe . Teraz zimno jeszcze i wietrznie ... pozdrawiam
Syla 16:54, 12 mar 2012

Kule bukszpanowe zakupione , obecne debatuję nad cisowymi nie koniecznie szczepionymi na pniu (takie również może mi się uda kiedyś kupić niespodziewanie) ...
Tak sobie pomyślałam , że ten mój rozbierany na wiosnę skalniak takowe posiada i jak bym je mocno przycięła jeszcze i może połączyła trzy sztuki ???? to może wyjdą fajne kule ???