Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Eve 13:54, 13 mar 2012

I ja jestem za nr 2 Pozdrawiam
abiko 14:55, 13 mar 2012

Wróciłam z Ikei Było szt. 5 zostały 2 Stożki też jeszcze są i taki nieformowany i tuje szczepione na pniu również. To tyle w kwestii bukszpanów
Celina 14:55, 13 mar 2012

Zdecydowanie druga wersjaMoże podumać nad miskantem?
Syla 15:02, 13 mar 2012

abiko napisał(a)
Wróciłam z Ikei Było szt. 5 zostały 2 Stożki też jeszcze są i taki nieformowany i tuje szczepione na pniu również. To tyle w kwestii bukszpanów

No to nie mam już po co jechać a myślałam , że sobie jeszcze cosik dokupię ale tam ciesz się i Ty . Fajnie
Syla 15:05, 13 mar 2012

Fajnie , że jesteście bliżej drugiego planu ..... Muszę jeszcze popatrzeć na całość , ponieważ w tej lini rabaty mam posadzone wiśnie Umbraculifera z bukszpanem oraz bluszczem , myślałam również na dalszej linii posadzić hortensje ??? No dobra nie gdybam tylko narysuję i pokażę dzięki za głosowanie
abiko 15:05, 13 mar 2012

A to zupełnie przypadkiem powiem Ci W dzisiejszym planie był wyjazd po mebelek, a tutaj przeczytałam o roslinkach Miałam ochotę jeszcze na storczyki, ale lipa była. Syla 2 zostały..i mam wrażenie, że chyba dokładają.
justi 15:05, 13 mar 2012

O tak druga wersja lepsza. A tam jest jakiś świerk u Ciebie, może go zostawisz jako wyższy punkt?
Syla 15:12, 13 mar 2012

justi napisał(a)
O tak druga wersja lepsza. A tam jest jakiś świerk u Ciebie, może go zostawisz jako wyższy punkt?

Justi nie zostawię tego świerka w tym miejscu . To jest świerk kłujący 'Blue Mountain' , dam go w inne miejsce albo pozbędę się całkiem ...... Wolałabym jednak stożek lub świerka serbskiego formowanego . Przekonałam się do tych roślin i nie mogę się wyzwolić z ich niewoli
Syla 15:12, 13 mar 2012

abiko napisał(a)
A to zupełnie przypadkiem powiem Ci W dzisiejszym planie był wyjazd po mebelek, a tutaj przeczytałam o roslinkach Miałam ochotę jeszcze na storczyki, ale lipa była. Syla 2 zostały..i mam wrażenie, że chyba dokładają.

No to dobra nasza .... mają w nas stałych klientów
siaaska 15:40, 13 mar 2012

Syla napisał(a)
To miejsce będę przerabiać właściwie za chwil parę ..... Roślinki będą przeniesione w inne miejsce .... Które ? jeszcze nie wiem .... Być może do sąsiadki

Może być tak ....

Może być i tak ...

Mi osobiście też podoba się druga wersja

Sylwia chciałabym być Twoją sąsiadką