No to gitarka zobacz jak szybko urosły .... A są intensywnie wybarwione bo posadzone na mocno nasłonecznionej rabacie ....Myślę , że jakby miały mniej słońca to byłyby bardziej zielone
Sylwia to masz całą zimę aby obmyślić świetne nasadzenia u mnie też nad morzem padało do wczoraj, ale na pewno i dzisiaj będzie , pomyślnych prognoz nie mamy do piątku pozdrawiam
Sylwia, a gdzie Ty się zaopatrujesz w takie ładne okazy?
To zakupy zeszłoroczne .... Mam taką niewielką dobrze zaopatrzoną szkółkę ... Zapraszam na zakupy do mnie
Tzn. że to Twoja szkółka? Czy coś nie zrozumiałam?
jeszcze raz .... Mam taką niewielką dobrze zaopatrzoną szkółkę w okolicy gdzie mieszkam Nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej dlatego zapraszam do siebie na zakupy koniec rozwinięcia zdania
Ja również pozdrawiam ..... Zimno i mokro brrrr .... ale jadę na obiadek do teściowej i raduje mnie fakt , że w garach dzisiaj mieszać nie będę buziolki
Sylwia już od kilku miesięcy poszukują nazwy tych trzech stożków, co to jest? piekne, a ogród ? cudo ...
Sylwia, jestem zachwycona; każdy zakatek jest piękny, co chwilę odkrywam cos nowego! a ten złoty miłorząb, no cudo! ja też mam strasznie dużo pracy z liśćmi, ale juz się z tym pogodziłam; znjaduję w tym plusy, czyli k westia nastawienia
pozdrawiam