Mają bardzo ładne, takie pełne kwiaty, śliczne są ja na wiosnę moje podsypuję startymi tak prawie na miał skorupkami od jajek jedną mam taką słabszą, rośnie w mniejszym słońcu, zawsze później zaczyna, a w tym roku ją przesadzałam, bliżej słońca i ma malutko kwiatów one zawsze trochę czasu potrzebują, za rok będą coraz większe i większe a na zielsko nie patrzę, bo mam swoje
Basiu dziękuje Ja się cieszę z tego, że wogóle zakwitły w tym roku, bo ja je przesadzałam na jesień Będę pamiętać o skorupkach A ja myślałam, że zielsko rośnie tylko u mnie
I u mnie zielsko i miliony szczawiku, muszę nowe rabaty szybko zagęścić roślinami, żeby nie było go widać.
Nie mam piwoni, zachwycam się nimi u innych, Twoje są piękne
Dziękuję też mi się podobają, piwonie były posadzone w tamtym roku i były przesadzane na jesień, jestem pełna podziwu, że zakwitły U mnie szczawik też rośnie niesamowicie, ale mnie się wydaje że przyniosłam go razem z korą, nie mam na niego siły co robić
Pięknie posadzone rośliny, jeszcze nie wnoszą do rabat.- Ale piwonie wiosną zrobią szaleństwo
P.S.
Oczywiście wszystkie posadzone rośliny wnoszą bardzo dużo na rabatach, są nawet inspiracją, cieszą oczy… sorrki, tak to jest jak pisze się na komórce