Witam Iwonko Dziękuje za wizytę i cieszę się że się podoba, staram się jak mogę Rozplenice w tym roku 2 są też do wykopania, ale to może dlatego że przesadzałam na wiosnę i coś im nie przypasiło, ale pozostałe cieszą oko Pozdrawiam i zapraszam
Lidzia póki co łyso w tym miejscu ale jak rośliny podrosną będzie ok. Na perukowca nie mogłam patrzeć i myślę że dobrą decyzję podjęłam o jego usunięciu. Miałam jeszcze ochotę na derenia, ale EM mnie powstrzymał (na tą chwilę)
Dziękuje rozchodniki też mi się podobaja. Dalii w tym roku kupiłam tylko 3 sztuki, ale w przyszłym roku na pewno będę miała ich więcej, wytrzymują słońce i cały czas kwitną.
Lubię te purpury, szkoda tego perukowca tym bardziej że tak ładnie go ukształtowałaś,
mój kiedyś przemarzł, odbił i zrobiłam z niego drzewko, ale nie lubię jak odbija gałęzie
z ziemi, bo mam pod nim posadzone Anabelki.
Dzisiaj wróciłam z wakacji W trójmieście nie było mnie pewnie ok 10 lat, ale jestem nim zauroczona, a w szczególności Gdańskiem:, które jest przepięknym miastem, na pewno tu jeszcze wrócę