Piękne te obrazy. Gratuluję talentów. Sporo ich dostałaś i potrafisz je pielęgnować.
Sylwio mam tak samo, dom należy do mnie, nie do robalków a zewnątrz już nie Dzięki
Ryska - dziękuję a świat przyrody ciekawy jest niezmiernie i rządzi się swoją, czasami dla człowieka niepojętą inteligencją gatunkową
Mirko i Magdo - dzięki
Alu - dziękuję, a z różami zrobiłam jak napisałaś
Basiu - miło mi, ze podobają ci się moje prace
Aniu dziękuję jak Picasso miał okres różowy i błękitny tak ja mam okres akwarelkowy, na szkle, decoupage, ołówkowy, graficzny, szyciowy, a aktualnie mam okres ogrodowy i ten też jest twórczy Aktualnie ryję w ziemi jak przystało na grzebiuszkę, bo przygotowuje nowe miejsce, które jest zroślichem i chwaściskiem, ale pomału przestaje
Jako początkująca nowicjuszka różo maniaczka:
nowe różyczki, kwitnące pierwszy raz, Piruette podobna do Rose de Tolbiac i druga kupiona jako róża czerwona, chociaż w rzeczywistości jest o wiele ładniejsza, bardziej pąsowa niż krwisto-czerwona:
Anda - dziękuję zajrzyj do wątku "Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje" tam też wrzuciłam wcześniej maczki, a prace innych powalają, spędziłam dużo czasu oglądając i czytając cały wątek po kolei
Judith - ha, ha, ano zbiję i pyknę w mojej rodzinie też funkcjonuje "o cię florek"
Maga Haniu dzięki
Grażynko postaram się czasami coś wrzucić dziękuję
Miałyście rację co do supertunii (chyba Durotka pisała że dawać po jednej do skrzynki, bo sie ładnie rozrastają) skrzynka okienna 50 cm i się zagęszcza nadal, oj co to będzie dalej
Pokazały się pierwsze herbaciane lilie, one tak co roku zajmują pierwsze miejsce