Obejrzałam ten filmik o ogrodzie różanym, takiego czegoś to nawet sobie nie wyobrażałam, że można tak pięknie uprawiać róże, wszystkie zdrowe, mimo takiej ilości wszystkie tak pięknie kwitną i mają mnóstwo pąków.
Ciekawe czym je nawożą i jak pielęgnują, ile osób tam pracuje, gdzie ten ogród jest? W Japonii?
Podziękuję zbiorowo Dziewczynki za uznanie dla aniołów, te akurat dla przyjaciółki na jej prośbę pamiętajcie, ze to decoupage i wykorzystuję papier ryżowy z nadrukiem, o taki:
Resztę podmalowuję, uzupełniam, wypełniam, dekoruję itp
a sposób wykonania opisałam tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/11399-grzebiuszka-ziemna?page=176#post_5
Mirko tak w Japonii, prywatny udostępniony do zwiedzania (jakby kiedyś ktoś wybierał się do Japonii ) szukałam informacji o tym ogrodzie wykorzystując translator ale nic konkretnego nie znalazłam poza zachwytami odwiedzających zapachami i dużej różnicy wysokości, rozumiem, że jest kilka poziomów tego ogrodu. Jak kliknąć w ich ikonkę i potem w Playlisty są jeszcze tematyczne filmy, mnie zauroczył OHCHID z tematem orchidei, Dahlia i Kyoto
Tak Magarku nie samym ogrodem człowiek żyje jako istota wielowymiarowa (dałabym głowę ściąć, że już to zdanie napisałam do Ciebie, jak łatwo stracić głowę ) Sylwio, Elisko, Marto - dziękuję
Dorotko!! O jeżu! To już nie hobby a produkcja wrzucisz jakieś zdjęcie? Aniu nie bojaj się a znalazłaś papier ryżowy odpowiedni? Jak nie to daj znać