Najważniejsze, że możesz gubić umysł w ogrodzie.
Ja ostatnio strasznie narzekałam na brak czasu.
Dopiero teraz zdołałam popracować w ogrodzie.
To zdecydowanie za mało.
Super te domki zrobiłaś
Danusiu, niektórzy mówią, że nie ma przypadków co do tabliczek, to się zdiwiłam, że są polskie napisy
Basiu też tak myślę Patrycjo, Lidziu obejrzałam kilka zwiastunów "Ogrodnika", okropne i ponure
Ja nie mam TV z powodu świadomego wyboru od lat kilkunastu taka trochę dziwna jezdem
No właśnie EwoEdo trochę makabryczne, nie lubię horrorów
Anie dwie, no jeszcze nie wszystko zakończone, ale sporo za mną. Na razie dochodzę do siebie po zawirowaniach życiowych. Człowiek doświadcza i doświadcza, chyba jak przestanie to oznacza, że zniknął z planu ziemskiego
Dziękuję Vita i Małgosiu za domki trzaskam nadal co perę dni różne formy Lubię wszelkie ręczne roboty, to mnie wycisza
Bożenko rozwijam temat, też nie jestem telewizyjna, od 2014 r. nie posiadam RTV.
W związku z tym wzburzyłam się bardzo kiedy kilka dni temu Poczta Polska nakazała mi zapłacić zaległy abonament telewizyjny z odsetkami za ostatnie 5 lat (2460 zł).
Okazało się, że abonament dotyczył odbiornika TV w mieszkaniu, które sprzedałam w 2014 r. Przed ostatecznym wydaniem mieszkania wyrejestrowałam odbiornik TV, ale po 11 latach nie posiadam tego kwitka
Napisałam odwołanie, nie zapłacę, bo nie korzystam. Wolę iść do kryminału