Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

andziulka 22:44, 13 sie 2012

Witaj Krysiu Domek rośnie, rośnie. Hiro nadzoruje rabatki z każdym miesiącem piękniejsze
popcorn 08:27, 14 sie 2012

Krys napisał(a)

Witaj Karolina , oj zatyrana jestem na maksa -w pracy młyn totalny a na działce też tylko inny Obecnie rzadko jeżdżę tą trasą nie znam tych szkółek.
Karolina zapraszam w niedzielę na wystawę a po obejrzeniu wystawy do mnie na działkę.Jutro postaram się zdobyć listę wystawców to poczytamy kto będzie.To duża impreza ,będzie można dużo roślinek kupić Zmykam bo padam na ... dobrej nocy

Och szkoda że wystawa w niedzielę, szkółki będą zamknięte no ale może innym razem. Dzięki że przypomniałaś, musimy się z Teściami zamiast na sobotę, to na niedzielę umówić.
Nie szalej tak, zdrowie jest tylko jedno!! trzymam kciuki!!
pozdrowka
Karolina
Krys 23:17, 14 sie 2012

andziulka napisał(a)
Witaj Krysiu Domek rośnie, rośnie. Hiro nadzoruje rabatki z każdym miesiącem piękniejsze

Andziulka bardzo dziękuje za odwiedziny tak domek rośnie ,rabatki też nowe powstają ,duzo pracy a sił juz trochę mniej .
Krys 23:18, 14 sie 2012

popcarol napisał(a)

Witaj Karolina , oj zatyrana jestem na maksa -w pracy młyn totalny a na działce też tylko inny Obecnie rzadko jeżdżę tą trasą nie znam tych szkółek.
Karolina zapraszam w niedzielę na wystawę a po obejrzeniu wystawy do mnie na działkę.Jutro postaram się zdobyć listę wystawców to poczytamy kto będzie.To duża impreza ,będzie można dużo roślinek kupić Zmykam bo padam na ... dobrej nocy

Och szkoda że wystawa w niedzielę, szkółki będą zamknięte no ale może innym razem. Dzięki że przypomniałaś, musimy się z Teściami zamiast na sobotę, to na niedzielę umówić.
Nie szalej tak, zdrowie jest tylko jedno!! trzymam kciuki!!
pozdrowka
Karolina

Karolina na tej wystawie będzię można kupowac ,będą wystawcy z całej Polski ,będziemy w kontakcie ,naprawdę warto tam byc
popcorn 07:44, 15 sie 2012

O, znalazlam link do informacji. Wyglada na to ze po 11tej trzebaby sie wybrac
Nawet wiem gzdie jest ul. Dolna, gdziestam mamy działkę

link
Mala_Mi 08:55, 15 sie 2012

Poczytałam i wnioski....
Kolor czerwony u Ciebie dominuje....też lubię czerwień w ogrodzie....
Hiro...mam wrażenie, że jak Pani często jest na działce to i mu kilogramów przybyło?????
Udanego spotkania
Krys 19:04, 15 sie 2012

asc napisał(a)
Poczytałam i wnioski....
Kolor czerwony u Ciebie dominuje....też lubię czerwień w ogrodzie....
Hiro...mam wrażenie, że jak Pani często jest na działce to i mu kilogramów przybyło?????
Udanego spotkania

Aniu dzięki za odwiedziny i cenne uwagi ,a czerwony to tak przypadkowo w tym roku ,bo miałam nadmiar szałwi i piękna jeszcze jest Hiro to mój pupilek i ja jego pancia ,chodzi za mną krok w krok ,jak coś sadze to siada mi prawie na nodze
Krys 19:05, 15 sie 2012

popcarol napisał(a)
O, znalazlam link do informacji. Wyglada na to ze po 11tej trzebaby sie wybrac
Nawet wiem gzdie jest ul. Dolna, gdziestam mamy działkę

link

Karolina sądze ,że wcześniej jak możesz trzeba tam byc ,bo będzie kłopot parkingiem ,sądze ,że 10 była by najlepsza
popcorn 12:20, 16 sie 2012

Ok, wiec jestesmy umowione! Ale fajnie moze jezowki beda?
Milka 13:44, 16 sie 2012

Takie plany zakupowe, to na pewno cuda tam dostaniecie!