Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

barbara_kraj... 22:18, 27 sty 2013

Krysiu, wyobrażam sobie ile folderów i stron przerzucisz, aby wybrać to, co ci odpowiada. Ważnym jest, aby podjąć właściwą decyzję, by potem nie żałować
Wiosna blisko, roboty przyspieszą, no i za ogród wolniutko bedziesz się mogla zabrać. I tak juz sporo masz zrobione
Pozdrawiam
an_tre 22:25, 27 sty 2013

Krusiu wpadłam z rewizytą cieszę się, że prace wykończeniowe się posuwają życzę szybkiego zamieszkania na swoim
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 09:07, 28 sty 2013

Widzę że prace się posuwają , wiosna blisko i w końcu zamieszkasz w tym pięknym miejscu. Będzie super. Pozdrówka.
Milka 14:31, 29 sty 2013

I powiem co inni, wszystko zmierza ku lepszemu ciekawa jestem łązienki i ciut zazdroszczę, teraz taki wybór i tyle pomysłów, jednak minus jest, bo można zgłupiec i nie wiadomo, co wybrać!
Hiro pięknie komponuje z krajobrazem, bardzo śnieżnie, ale i do was odwilż idzie...o hoście pamietam
Krys 12:00, 30 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)
Krysiu, jak tam łazienka? (Zimą mozemy te tematy tutaj poruszać ) Jaka kolorystyka panuje u Ciebie?

Łazienka jeszcze mały tydzień i będzie gotowa.Kolory w domu delikatne brązy i beże,biel no cóz tak juz musi być .Łazienke pokaże jak bedzie skończona
Krys 12:02, 30 sty 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Krysiu, wyobrażam sobie ile folderów i stron przerzucisz, aby wybrać to, co ci odpowiada. Ważnym jest, aby podjąć właściwą decyzję, by potem nie żałować
Wiosna blisko, roboty przyspieszą, no i za ogród wolniutko bedziesz się mogla zabrać. I tak juz sporo masz zrobione
Pozdrawiam

Basiu za bardzo nie mam czasu na wielkie szperanie.Mój żon ciągle mnie pogania a ja okropnie niezdecydowana.Wszystko mi sie podoba Łazienka w trakcie praca ja już bym inaczej zrobiła Cieszę się ,ze już wiosna bliżej .Pozdrawiam
Krys 12:02, 30 sty 2013

an_tre napisał(a)
Krusiu wpadłam z rewizytą cieszę się, że prace wykończeniowe się posuwają życzę szybkiego zamieszkania na swoim

Aniu luty i marzec to bedzie najtrudniejszy czas dla nas ,ale .. bedzie dobrze i zaraz wiosna i ogród
Krys 12:04, 30 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Widzę że prace się posuwają , wiosna blisko i w końcu zamieszkasz w tym pięknym miejscu. Będzie super. Pozdrówka.

Bożenko co swoje to swoje a i czasu więcej na ogród jak się mieszka w domu
kwiatholandii 12:05, 30 sty 2013

Krys napisał(a)

Pozdrawiam

Basiu za bardzo nie mam czasu na wielkie szperanie.Mój żon ciągle mnie pogania a ja okropnie niezdecydowana.Wszystko mi sie podoba Łazienka w trakcie praca ja już bym inaczej zrobiła Cieszę się ,ze już wiosna bliżej .Pozdrawiam

Skąd ja to znam
Krys 12:07, 30 sty 2013

irena_milek napisał(a)
I powiem co inni, wszystko zmierza ku lepszemu ciekawa jestem łązienki i ciut zazdroszczę, teraz taki wybór i tyle pomysłów, jednak minus jest, bo można zgłupiec i nie wiadomo, co wybrać!
Hiro pięknie komponuje z krajobrazem, bardzo śnieżnie, ale i do was odwilż idzie...o hoście pamietam

Irenko dla Hira zima to raj Łazienka jak pisała wyzej juz tuż tuż - dla nas to podstawa bytu w domu Oj wybór wszystkiego to dla mnie mordęga ,gdybym urządzała 3 domu to co innego
Oj troche duz dzisiaj wody ,kopiemy odwodnienie aby nas nie zatopiło
Dziekuje za hostę