Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Urszulla 12:27, 30 sty 2013

Krysiu....ja mieszkam 1,5 roku i nadal nie mamy odwodnienia......to dla rozweselenie Twoich nastrojów budowlanych............zauważyłam że najgorsze psychicznie wrażenia robią prace ziemne......bo to zawsze rozkopany bałagan.....a już wykończeniówka bardziej przyjemna.........ale za to kosztowna

Za to sadzenie roślin i zerkanie jak rosną to są wspaniałe wrażenia i bardzo dobrze nastrajają człowieka......tego więc Ci życzę w krótkim czasie.
aneta230972 16:39, 30 sty 2013

Witaj Krysiu
Czyli Ty tak samo jak ja planuję sadziłaś pierwsze drzewka jeszcze przed budową? I teraz będziesz miała piękne, zielone widoki
U Ewci zadałaś mi pytanie gdzie kupowałam książki. Carol Klein i Marie-Luise Kreuter kupilam wczoraj wieczorem na all......Ucieszyłam się ponieważ już zostały wysłane
Krys 19:11, 31 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Krysiu....ja mieszkam 1,5 roku i nadal nie mamy odwodnienia......to dla rozweselenie Twoich nastrojów budowlanych............zauważyłam że najgorsze psychicznie wrażenia robią prace ziemne......bo to zawsze rozkopany bałagan.....a już wykończeniówka bardziej przyjemna.........ale za to kosztowna

Za to sadzenie roślin i zerkanie jak rosną to są wspaniałe wrażenia i bardzo dobrze nastrajają człowieka......tego więc Ci życzę w krótkim czasie.

Ula u mnie niby pole zmeliorowane ale po wojnie tak bo budujemy sie w środku pola już nie chce pamiętać jak to się stało ,ale jest wiele za i przeciw.Teraz nie ma odwrotu duuuzo pracy włożyliśmy już i jeszcze sporo nas czeka.Ale niedługo wiosna i bedzie dobrze oby mój kręgosłup wytrzymał i M serce nie uciekło
Pozdrawiam
Krys 19:15, 31 sty 2013

aneta230972 napisał(a)
Witaj Krysiu
Czyli Ty tak samo jak ja planuję sadziłaś pierwsze drzewka jeszcze przed budową? I teraz będziesz miała piękne, zielone widoki
U Ewci zadałaś mi pytanie gdzie kupowałam książki. Carol Klein i Marie-Luise Kreuter kupilam wczoraj wieczorem na all......Ucieszyłam się ponieważ już zostały wysłane

Anetka tak już mam sporo roślinek i nawet ładnie rosna,ale odkąd trafiłam na ogrodwisko wszystko chce zmieniać .Musze wprowadzić dekalog Danusi Wiele roślinek sama rozmnażam i wymieniam się zwłaszcza na spotkaniach ogrodowiskowych pozdrawiam
Mala_Mi 21:30, 31 sty 2013

Nadgoniłam zaległości (dużo tego nie było) ... .super, że niedługo będziesz już na stale ze swoim ogródkiem..... a ja też w beże i brązy poszłam..
Krys 19:08, 06 lut 2013

Oj wczoraj i dzisiaj popracowałam trochę na rabatkach ,super normalnie wiosnę czuć
Mala_Mi 21:06, 06 lut 2013

Nie żartuj, że się dało????? U nas leje..... zimno.. ziemia zmarznięta..
popcorn 21:12, 06 lut 2013

Krysiu pokaż koniecznie plac boju, czy łazienka już? Trzymam kciuki, na pewno wyjdzie super!
A tak to już jest, zanim się skończy człowiek by inaczej zrobił... mieszkamy 2 lata, a teraz zupełnie co innego bym zrobiła i wybrała tak to już jest

pozdrawiam!!
Bogdzia 21:17, 06 lut 2013

Krys napisał(a)
Oj wczoraj i dzisiaj popracowałam trochę na rabatkach ,super normalnie wiosnę czuć

Krysiu przecież do Ciebie nie tak daleko a u Ciebie wiosna?, a u mnie zima. Ziemia zmrożona i śnieg leży , ani jednej oznaki wiosny. Jak to możliwe?
Milka 11:32, 07 lut 2013

Krys napisał(a)

niesamowite!! u nas ziemia zmrożona, nie da się nic jeszcze robić!
ale fajnie miałaś