Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

popcorn 13:44, 07 lut 2013

Kurczę to nie tak daleko, a u nas prócz grabienia czy wycinania suchych części roślin nic nie da się robić... a i powyższego nie robię, bo ziiiimno!
śniegu nie ma.

pozdrawiam!!
Krys 15:09, 07 lut 2013

Aniu,Irenko,Bożenko ,Karola -dziewczyny ja od wtorku czuje wiosne i tak niech zostanie.Wczoraj mialam wolne i oprócz workowania ekogroszku ,przeszlam po rabatach i co kawałek jakiś chwast wyrwałam.cudnie się czułam ,troche śniegu pod koniec dnia znowu sypnęło ,ale słońce też w końcu było, jest mokro zwłaszcza u mnie.Wykopaliśmy małe oczko koło rabaty trawiastej w celu jej odwodnienia i trzeba pompować wodę w głąb ogrodu ,pomaga ,tak to jest jak się buduje w szczerym polu z zatkaną melioracją bedzie dobrze
Łazienka ma sie ku końcowi,może we wtorek zbiorowa kąpiel ścian nie można malowac wchodzi mróz ,nikt nam nie powiedział ,że trzeba ocieplać dom jak się zacznie palic w centralnym,ale juz bliżej jak dalej do zamieszkania.Teraz musze sie zając kuchnią ,wyszukać stolarza i .. znowu jazda ,podobnie jak z łazienką,wszystko w biegu i na ostatnią chwilę. Podłogi też już czekaja na założenie ,ale to przeciez po malowaniu ,ech .. wiosno wróć !!
popcorn 15:13, 07 lut 2013

Trzymam kciuki za stolarza i żebyście wszystko załatwili na pewno będzie dobrze!
U nas pan maluje ściany, ale pali sobie w CO, a domek ocieplony - ten mały w polach co kupiliśmy pod Zduńską, kiedyś Ci pisałam...

powodzenia!!
Karola
Krys 15:13, 07 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Oj wczoraj i dzisiaj popracowałam trochę na rabatkach ,super normalnie wiosnę czuć

Krysiu przecież do Ciebie nie tak daleko a u Ciebie wiosna?, a u mnie zima. Ziemia zmrożona i śnieg leży , ani jednej oznaki wiosny. Jak to możliwe?

Bożenko możliwe a mnie mniej śniegu, jest bardzo mokro więc mozna kopac ,ale przecież jeszcze tego nie robię ,tylko w celu osuszenia działki.Zauważyłam ,że słońce tez juz inaczej świeci i lampki solarne nawet się ładują na dłużej przeszłam popatrzyłam jak sie roślinki maja,tak średni i kret zaczyna penetrować a Hiro tez troche szkody przez zimę zrobił.
Krys 15:15, 07 lut 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu pokaż koniecznie plac boju, czy łazienka już? Trzymam kciuki, na pewno wyjdzie super!
A tak to już jest, zanim się skończy człowiek by inaczej zrobił... mieszkamy 2 lata, a teraz zupełnie co innego bym zrobiła i wybrała tak to już jest

pozdrawiam!!

Wieczorkiem wrzucę zdjęcia,ale łazienki na chwilę Moja działka to rzeczywiście plac boju a ja z M jak samotne mróweczki
Krys 15:17, 07 lut 2013

irena_milek napisał(a)

Oj wczoraj i dzisiaj popracowałam trochę na rabatkach ,super normalnie wiosnę czuć

niesamowite!! u nas ziemia zmrożona, nie da się nic jeszcze robić!
ale fajnie miałaś

Irenko tęsknię za ogrodem ,mimo,że mój kręgosłup mówi stop,ale głucha jest na te słowa efekt się liczy
Milka 15:24, 07 lut 2013

Krysiu, aż tak nie szalej! powolutku zrobicie, mróweczki pracowite
Urszulla 17:34, 07 lut 2013

Powoli......do celu
Krys 20:16, 07 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Krysiu, aż tak nie szalej! powolutku zrobicie, mróweczki pracowite

:*
Krys 20:17, 07 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Powoli......do celu

Ula dziękuję bedzie dobrze