Aniu jesteś wielka Mała_Mi dziekuje za pomoc i w żadnym przypadku nie usuwaj zdjęc sa bardzo ładne i poglądowe,przydadzą się sprawa rozstrzygieta chwascior do kasacji
Oj Karolina za dużo pracy na raz a deszcz mi strasznie przeszkadza.Od ponad dwóch tygodni pada i to wtedy ,gdy wracam z pracy i nie moge zrobić tego co zaplanowałam.
Ciesze się,że sie podoba i na reszczcie rh u mnie kwitna i dołoże wszelkich staran aby zostały u mnie na dłużej pozdrawiam
Karolina będę u Bożenki,a pada codziennie.Dzisiaj tez mły deszczyk był ale na szczęście po pracy juz nie wiec dokonczyłam pryskać na przędziorka ,dwa popołudnia mia na tym zeszło a pozniej troche poprzesadzałam rózności
Weronika dziekuję ,duzo pracy wykonałam praktycznie tylko ja pracuje w ogrodzie ale jeszcze ogrom przede mną ,ale cieszę się ,że ładnie dojrzewaja roślinki i sporo moge już rozsadzać pozdrawiam
Bożenko zainstolowaliśmy około miesiąc temu z M wielki pojemnik pod dachem na deszczówke i od tego czasu codzienni prawie pada chyba go schowamy aby przestało padać dobrze ,że moje nowe rh na podwyższonej rabacie to moją się dobrze i juz zaczynaja pekać pąki Bożenko miałaś rację ten Catawbiense Grandiflorum jest ślczny i chyba zrobiłam błąd wsadzając Haage pomiędzy fiolety ale najwyżej jesienią przesadzę jak rzeczywiście nie bedzie dobrze wygladał