Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Kaisia 17:18, 02 mar 2012

Krysiu widzę, ze nowy sezon rozpoczęty zakupami, latarenka jest super. Już myślę o letnich wieczorach spędzonych przy świetle świec w latarni.
Twoje Lilie mi się bardzo podobają fajny kolorek ten kremowy.
Nie uwierzysz, ale ja jeszcze żadnych zakupów nie robiłam w tym roku, w poprzednich latach zamówienia były zrobione i czekały tylko na wysyłkę, a w tym roku jakoś o tym nie myślę, chyba będę bardziej delektować się ogrodem..... czas pokaże może jeszcze mnie dopadnie.
Krys 21:10, 02 mar 2012

Kasiu Ty masz już urządzony ogród a jesienią kupiłaś wiosenne roślinki i lada moment będą napewno kwitły Często do Ciebie zaglądam i się wzoruje w swoich planach -lanowanych przemeblowaniach ogrodowych
kaisog1 21:12, 02 mar 2012

...tyle tych wątków sie porobiło, że zawsze mnie cos omija.... Krysia zakupy superowe. Ja tyż będę siac ostrózki
Krys 21:17, 02 mar 2012

Gosiu ja będę siać pierwszy raz ostózki ,ciekawe jakie będą.No i białe aksamitki polecane tu na forum
Bogdzia 21:21, 02 mar 2012

Poczytałam co u Ciebie i widzę że lada chwila zacznie się budowa. Cięzki czas i radosny zarazem. Super jest patrzec na rosnące mury. Pozdrawiam serdecznie.
Krys 21:21, 02 mar 2012

viva napisał(a)
Krysiu, ładna latarenka i no jeśli za grosze to ho, ho...... Widzę, że kupiłaś nasionka złocienia maruna, poluję na niego i nigdzie nie mogę go spotkać, Krysiu czy tam jest opis, że to bylina, czy jednoroczna?
Znajduję informacje raz, że jednoroczna, drugi raz, że bylina. Może jest taki i taki?

Viva latarenka kupiona na targu - szperku za ... 17 zł ,trochę ja trzeba odnowić .
Złocień murano jest napisane na opakowania ,że roślina jednoroczna odmiana White ball o dekoracyjnych białych koszyczkach kwiatostanowych i zwartym pokroju
Krys 21:23, 02 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam co u Ciebie i widzę że lada chwila zacznie się budowa. Cięzki czas i radosny zarazem. Super jest patrzec na rosnące mury. Pozdrawiam serdecznie.

Bożenko tak ciężki czas ,ale cieszę się ,że do przodu .Jak zdrowie dopisze to się uda
Basiaw 16:06, 03 mar 2012

Krysiu, wyznacznie majstrom strefę nie tylko słupkami, ale jeszcze dołóżcie siatkę, byle jaką, najtańszą leśną, byle była utrudnieniem.
My 2 lata temu stawialiśmy budynek garażowy, włos nam dęba stawał na myśl, że budowlańcy będą wszęzie, więc mąz im wygrodził teren, załaczam zdjecie, żeby pokazać, jak udało się oddzielić strefę zagospodarowaną.
Na nasze szczęście sąsiad na dziłce obok jeszcze wtedy nie zaczął budowy i pozwolił po swojej działce wjeżdżać z materiałami.
Jak sobie zobaczysz to zdjecie, to oczywiście je usunę, nie będę Ci tu zaśmiecać.
Krys 16:32, 03 mar 2012

Basiu dzięki za bardzo dobrą informację Nie usuwaj zdjęcia Oczywiście zagrodzę mój ogródek a jak nie pomoże to Hiro będzie go pilnował
Bogdzia 17:27, 03 mar 2012

O to Hiro będzie miał bardzo ważne i byc może trudne zadanie do wykonania. Pewnie jednak da radę.