Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 12:14, 07 mar 2012

Viva,Hania dzięki Damy radę ,nie ma wielkiego pośpiechu oprócz tego ,że już wiekowi jesteśmy
Milka 12:33, 07 mar 2012

a tam wiekowi, dopiero co najlepsze się zaczyna

budowania to pot, śmiech i łzy ale wart; też mam teraz trochę jak kolejne budowanie, ale jak pomyślę o końcowym efekcie, to mi się japka śmieje
justi 15:41, 07 mar 2012

justi 15:43, 07 mar 2012

a gdzie mój post???
Piszę od nowa, eh.

Irenka to znajdzie zawsze jakieś pozytywy.
Krysiu na pewno wszystko się uda. Pozdrawiam Cię, będę zaglądać.
majkel0326 18:04, 07 mar 2012

Witaj Krysiu! Pozwoliłam sobie odwiedzić Twój ogród i już wiem dlaczego to Hirutkowy raj Piesek rzeczywiście cudny. I mieczyki! Cieszę się,że je u Ciebie zobaczyłam. Gratuluję pracy,którą wykonałaś w swoim ogrodzie. Widać jak pięknie powstaje coś praktycznie z niczego. I już jestem ciekawa wiosennych zdjęć Twojego raju Pozdrawiam serdecznie!
Wieloszka 18:39, 07 mar 2012

Krysiu - Ty wiekowa??? No nie żartuj!!! Głowa do góry i dacie radę! Pomyśl jak będzie fajnie PO, i daj się zarazić optymizmowi Irenki
Krys 21:07, 07 mar 2012

irena_milek napisał(a)
a tam wiekowi, dopiero co najlepsze się zaczyna

budowania to pot, śmiech i łzy ale wart; też mam teraz trochę jak kolejne budowanie, ale jak pomyślę o końcowym efekcie, to mi się japka śmieje

Irenko dzięki kibicuję Twojej budowie ,idziesz jak burza .Plany ogrodowe piękne
Krys 21:08, 07 mar 2012

justi napisał(a)
a gdzie mój post???
Piszę od nowa, eh.

Irenka to znajdzie zawsze jakieś pozytywy.
Krysiu na pewno wszystko się uda. Pozdrawiam Cię, będę zaglądać.

Dzięki Justynko Będę pokazywać relację
Mala_Mi 21:08, 07 mar 2012

Krysiu, nie tacy wiekowi się wybudowali A Tobie do "wieku" to muszisz długo poczekać ...
Krys 21:14, 07 mar 2012

majkel0326 napisał(a)
Witaj Krysiu! Pozwoliłam sobie odwiedzić Twój ogród i już wiem dlaczego to Hirutkowy raj Piesek rzeczywiście cudny. I mieczyki! Cieszę się,że je u Ciebie zobaczyłam. Gratuluję pracy,którą wykonałaś w swoim ogrodzie. Widać jak pięknie powstaje coś praktycznie z niczego. I już jestem ciekawa wiosennych zdjęć Twojego raju Pozdrawiam serdecznie!

Dzięki Maja za odwiedziny Hiro ma już ograniczone terytorium ,to jest milusiński łobuziak Mam w planie trochę przemeblować mój niby skalniak Mieczyki to też moje ulubione kwiaty ,choć nie wiem jak się przechowają ,leżą sobie w piwnicy w pierzynce z wiórek Obecnie ziemia zamarznięta ,dzisiaj było u nas -5 ech .Posadziłam trochę wiosennych kwiatów Najbardziej jestem ciekawa czy wypuszczą czosnki ozdobne ,kupiłam ich sporo a do nich mam kupione w Poznaniu trawy Pozdrawiam