Witaj Weroniko u mnie W sobotę i w niedzielę było dużo spacerujących ludzi po całym Kazimierzu Na rynku wszystkie sklepy otwarte ,obrazy też były wstawione ,kafejki pełne
Dzięki Bożenko bardzo mi się podobają ,czeka na balkonie 11 szt. na wsadzenie
Ja tez je lubie i sporo mam w ogrodzie, jedne wieksze inne mniejsze . Bardzo mi się podoba ten srebrny kolor spodu igiełek który widac bo one lekko wznoszą gałęzie do góry.Jak sa młode to tego nie widac, nawet bym powiedziała że wcale nie sa podobne do starych okazów, troszke trzeba poczekac ale potem są śliczne.
Krysiu, piękny ten Kazimierz. Przyznam się szczerze, że nigdy tam nie byłam. Super ten korzeniowy dół Dzięki Tobie mam chociaż namiastkę tego uroczego zakątka. Na pewno kiedyś tam będę
Pozdrawiam
Kazimierz oczywiscie piękny- jak zawsze jak ostatnio tam byłam, cały ten ryneczek był zajety przez stragany z różnosciami ...
wąwóz bardzo interesujacy i piekny
Kazimierz oczywiscie piękny- jak zawsze jak ostatnio tam byłam, cały ten ryneczek był zajety przez stragany z różnosciami ...
wąwóz bardzo interesujacy i piekny
Piękną wycieczkę mieliście.Jeszcze w Kazimierzu nie byłam,ale w życiu różnie bywa.....Buziaczki wiosenne!