Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowy początek z wilkiem w tle

Nowy początek z wilkiem w tle

magewa 21:12, 09 mar 2026

ajka napisał(a)
Ja też używam grube plastikowe obrzeża kupowne na allegro od różnych sprzedających. Polecam. Tak ja dziewczyny pisały - łatwo zrobić zmiany.

Ja kupuję u mnie w takim rolniczym sklepie

Monia81 napisał(a)
Madziula ależ niespodzianka dobrze, że mam do Ciebie w miarę blisko, to mogę na żywo oglądać te ogrodowe widoki klony to Ty masz cudowne, ale to wiesz, bo co jestem u Ciebie to nad nimi stoję i się zachwycam

Monia cieszę się ,że zajrzałaś musimy się zdzwonić

KATARZYNAWIECZ napisał(a)
Dziękuję za info o ekobordach, na pewno wypróbuję, bo już mam dość wyznaczania sznurkami rabat, szybko zarastających. Miłego dnia dla Ogrodniczek!

Kasia nie ma za co

Agatorek napisał(a)

Nie tylko Ty ❤️

Madzia, coś tam dłubiesz, czy na jakimś wyjeździe jesteś?

Aga jestem na miejscu -ale pomiędzy pracą ,cały czas coś sprzątam w ogrodzie -a wieczorami padam na pysk zaglądam do ulubionych ,a na swój narazie brak sił -zresztą narazie u mnie pustki -nie ma co focić

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Pewnie porządkowanie ogrodu tak Cię pochłonęło, że brakuje czasu na wszystko inne. Zostawiam zachwyt nad zdjęciami i serdeczne uściski.

Haniu masz rację -porządkowanie zajmuje mi każdą wolną chwilę -a coś mi to długo zajmuje .

Uściski i dla Ciebie
mirkaka 06:24, 10 mar 2026

A jak kosisz trawnik z tymi ekobordami? Kosiarka ich nie uszkadza? Poza tym czy trawa nie przerasta ich górą?
Ulina 18:35, 11 mar 2026

Madzia, co tam już zrobiłaś ba rabatkach? Kwiatuchy w donicach masz już?

Astry od Ciebie, pamiętasz jak brałam kilkanaście patyczków, zmieniły właśnie miejscówkę, nie wiem która się bardziej im spodoba, starczyło ich na 3 rabatki