Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowy początek z wilkiem w tle

Nowy początek z wilkiem w tle

magewa 16:36, 22 mar 2026

mrokasia napisał(a)
Boszszsz, jak tu wylizane! Zupełnie nie wiem co Ty tam plewisz…

Kasia dziękuję -nie da się wylizać tak do końca -można jedynie trochę pokłamać na fotkach -z daleka nie widać tego ,co moje oczy widzą na żywo

za to Ty motywujesz -derenie pocięte ,rabatki wstawiane wysprzątane -wstawiaj dalej -od razu mi się chce bardziej plewić

Buziaki
magewa 16:36, 22 mar 2026

Ulina napisał(a)
Madzia, zryłaś ogród jak te nornice wycacane jest na błysk
U mnie w tym roku nie było kretów, ale po nornicach ziemia i trawnik się zapada. Ciągle uzupełniam dziury, w jednym miejscu wykopie a w drugim sadzę

Ula do błysku jeszcze daleko -wpadaj na kawę
Marcin89 19:05, 22 mar 2026

magewa napisał(a)

Marcin dziękuję zapraszam
ps ja do Ciebie też ostatnio zaglądałam -tylko nie zaznaczyłam swojej obecności -poprawię się
MIłego dnia
A to zapraszam, miłego (już) wieczoru
Ulina 20:16, 22 mar 2026

magewa napisał(a)

Ula do błysku jeszcze daleko -wpadaj na kawę

Chyba po świętach, jak się ociepli
LIDKA 20:30, 22 mar 2026

magewa napisał(a)

Lidka dziękuję

trochę mało mam tych wczesno-wiosennych -skupiłam się w miejscach ,gdzie przez okna patrzę i tam tylko mam

ciekawa jestem ,czy róże posadziłaś ?
Buziaki

Udało się 8 posadzić i 3 przesadzić. Dokończę w czwartek bo jeszcze 3 przesadzanie i 2 do posadzenia. Potem plewienie w kolejny weekend bo już się chwasty rozpuściły.
Agatorek 21:24, 22 mar 2026

magewa napisał(a)

Aga przyjadę pomóc już w nowym ogrodzie chcesz trawska ? przyjedz do mnie ,póki jeszcze się nie przeprowadzasz

Przyjadę, przyjadę
Wezmę, co dasz
Monia81 07:19, 23 mar 2026

Aga to do mnie też hameleny czekają Madzia wymuskane, że hej u mnie bajzel na rabatach, ale malowanie za to skończone
magewa 19:35, 23 mar 2026

Marcin89 napisał(a)
A to zapraszam, miłego (już) wieczoru

Dziękuję spózniona poszalałeś z ilością odmian pomidorów -ja mam wysianych z 12 i to takie raczej znane zwyklaki

Ulina napisał(a)

Chyba po świętach, jak się ociepli

Ok czekam

LIDKA napisał(a)

Udało się 8 posadzić i 3 przesadzić. Dokończę w czwartek bo jeszcze 3 przesadzanie i 2 do posadzenia. Potem plewienie w kolejny weekend bo już się chwasty rozpuściły.

Lidka widziałam u Ciebie ,żeś posadziła
ja cały czas porządkuje rabaty ,plewie itp -dziś pierwszy raz skosiłam ,żeby posprzątać trawnik -od razu jakoś lepiej wygląda

Agatorek napisał(a)

Przyjadę, przyjadę
Wezmę, co dasz

Chcesz Memory ? mam ze 4 olbrzymie kępy nad przedpłociu do wydania -chcę tam zrobić rabatę prawie totalnie bezobsługową -typu małe kulki tujowe i jakieś krzewy na zmianę kwitnące

na pewno też jeszcze się znajdą inne do podziału -mogłabyś sobie już na nowej działeczce coś sadzić przyjeżdżaj

Monia81 napisał(a)
Aga to do mnie też hameleny czekają Madzia wymuskane, że hej u mnie bajzel na rabatach, ale malowanie za to skończone

Monia wiesz ,że fotki kłamią ale już zbliżam się do końca pierwszego plewienia i będę mogła kolejny raz zaczynać haha

zwykłych ciemierników nie wyrzucaj czasem -chętnie też kilka przygarnę
magewa 19:57, 23 mar 2026

parę fotek z telefonu -uwieczniłam po pierwszym koszeniu -z grubsza już ogarnięte ,ale mam jeszcze kilka kawałków do wyplewienia

magewa 20:00, 23 mar 2026