Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowy początek z wilkiem w tle

Nowy początek z wilkiem w tle

LIDKA 22:40, 24 lut 2026

Sylwia mądrze pisze.

Madzia za zdrowie trzymam kciuki mocno i nieustannie. Prze moim M tomograf a to zawsze stresu że 2 tyg. Będziemy rozmawiać z onkologiem żeby dał peta kolejnym razem.
KATARZYNAWIECZ 10:05, 25 lut 2026

Witaj, podziwiam piękno Twojego ogrodu, zachwycam się porządkiem na rabatach oraz łączeniu trawników z linią rabat. Jaki ogranicznik zastosowałaś? Czy jesteś zadowolona i możesz go polecić? A może inne Forumowiczki coś by mi podpowiedziały, może na priw, żeby nie zaśmiecać pięknego wątku? Pozdrawiam
Kasia
magewa 23:05, 25 lut 2026

Wafel napisał(a)
Silna kobieta z ciebie, niech ta moc będzie stale z tobą ❤️

Dziękuję

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wspomnienia zostają z nami na zawsze, ważne że będzie co wspominać

Dokładnie

LIDKA napisał(a)
Sylwia mądrze pisze.

Madzia za zdrowie trzymam kciuki mocno i nieustannie. Prze moim M tomograf a to zawsze stresu że 2 tyg. Będziemy rozmawiać z onkologiem żeby dał peta kolejnym razem.

Lidka dziękuję i wzajemnie dla Ciebie i eMa dużo zdrówka

KATARZYNAWIECZ napisał(a)
Witaj, podziwiam piękno Twojego ogrodu, zachwycam się porządkiem na rabatach oraz łączeniu trawników z linią rabat. Jaki ogranicznik zastosowałaś? Czy jesteś zadowolona i możesz go polecić? A może inne Forumowiczki coś by mi podpowiedziały, może na priw, żeby nie zaśmiecać pięknego wątku? Pozdrawiam
Kasia

Kasia dziękuję bardzo za komplementy

u mnie są takie zwykłe ekobordy -tylko takie dość twarde -może nie są jakieś wybitne ,ale dla mnie wystarczające -mają jeden podstawowy plus -sama je sobie bez problemu układam
TAR 07:43, 26 lut 2026

To jak i u mnie. Odpada mi kancikowanie. Te obrzeza wystepuja w 2 wysokosciach. Ja mam te wyzsze zeby kora sie nie wysypywala z rabat. Spelniaja swoje zadanie a to najwazniejsze. I rzeczywiscie latwo je zdemontowac i zmienic ksztalt rabaty jak mamy taka fantazje
magewa 15:56, 27 lut 2026

Ania tak ,jak tylko wpadnie pomysł do zmian-to coś poszerzyć ,zmniejszyć lub zmienić kształt -bez problemu można
ajka 18:56, 27 lut 2026

Ja też używam grube plastikowe obrzeża kupowne na allegro od różnych sprzedających. Polecam. Tak ja dziewczyny pisały - łatwo zrobić zmiany.
Monia81 18:26, 01 mar 2026

Madziula ależ niespodzianka dobrze, że mam do Ciebie w miarę blisko, to mogę na żywo oglądać te ogrodowe widoki klony to Ty masz cudowne, ale to wiesz, bo co jestem u Ciebie to nad nimi stoję i się zachwycam
KATARZYNAWIECZ 12:12, 02 mar 2026

Dziękuję za info o ekobordach, na pewno wypróbuję, bo już mam dość wyznaczania sznurkami rabat, szybko zarastających. Miłego dnia dla Ogrodniczek!
Agatorek 19:08, 06 mar 2026

Monia81 napisał(a)
Madziula klony to Ty masz cudowne, ale to wiesz, bo co jestem u Ciebie to nad nimi stoję i się zachwycam

Nie tylko Ty ❤️

Madzia, coś tam dłubiesz, czy na jakimś wyjeździe jesteś?
Gruszka_na_w... 20:51, 09 mar 2026

Pewnie porządkowanie ogrodu tak Cię pochłonęło, że brakuje czasu na wszystko inne. Zostawiam zachwyt nad zdjęciami i serdeczne uściski.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies