Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Ani

W ogródku Ani

Bogdzia 17:03, 04 lis 2012

Aniu niesamowicie piękne miałas te kwiaty.Na niektórych nie widac ani jednego listeczka tyle jest kwiatków. Niewiarygodne jakie one piękne potrafią byc.
an_tre 17:35, 04 lis 2012

Aniu to tylko się cieszyć, że po święcie zostały ci tylko zdjęcia napracowałaś się solidnie to i finał zadowalający teraz trochę odpocznij i do ogrodu pisałam ci o mojej chryzantemie, miałaś rację rozwinęła się ładnie, może nie ma aż tak dużo kwiatów ale wygląda fajnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
marzena 17:36, 04 lis 2012

Aniu, ja też podziwiam te piękności, które u Ciebie urosły !
monteverde 18:24, 04 lis 2012

Kwiatki były świetne , tylko ja nie mogłam po nie dojechać musiałam się obyć innymi a szkoda Zrób sobie ze dwa dni lenistwa, musisz odpocząć nic na siłę pozdrawiam
Joku 18:37, 04 lis 2012

Aniu, jak się "robi" takie chryzantemowe kule? Pewnie gdzieś pisałaś, ale mi umknęło . Pięknie tobie wyrosły.
annawu 20:07, 04 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Aniu niesamowicie piękne miałas te kwiaty.Na niektórych nie widac ani jednego listeczka tyle jest kwiatków. Niewiarygodne jakie one piękne potrafią byc.

Bogdziu dzięki za pochwały dla chryzantem, też się cieszę jak wyjdą mi takie kule
annawu 20:22, 04 lis 2012

an_tre napisał(a)
Aniu to tylko się cieszyć, że po święcie zostały ci tylko zdjęcia napracowałaś się solidnie to i finał zadowalający teraz trochę odpocznij i do ogrodu pisałam ci o mojej chryzantemie, miałaś rację rozwinęła się ładnie, może nie ma aż tak dużo kwiatów ale wygląda fajnie

Aniu, to prawda, gdy uda się wszystkie doniczki sprzedać to jest powód do zadowolenia

To bardzo fajnie, że twoja chryzantema się ładnie rozwinęła i tym sprawiła Ci dużą przyjemność
annawu 20:29, 04 lis 2012

marzena napisał(a)
Aniu, ja też podziwiam te piękności, które u Ciebie urosły !

Marzenko miło Cię gościć i miło mi, że miałaś co podziwiać, pozdrawiam
annawu 20:38, 04 lis 2012

monteverde napisał(a)
Kwiatki były świetne , tylko ja nie mogłam po nie dojechać musiałam się obyć innymi a szkoda Zrób sobie ze dwa dni lenistwa, musisz odpocząć nic na siłę pozdrawiam

Aniu bardzo żałuję, że Ci się nie udało dotrzeć do mnie, ale nie tracę nadziei, że kiedyś to nastąpi.

Och, cały czas odpoczywam, ogród trochę poczeka tylko żeby zima szybko nie przyszła bo będzie po robocie
annawu 20:57, 04 lis 2012

Joku napisał(a)
Aniu, jak się "robi" takie chryzantemowe kule? Pewnie gdzieś pisałaś, ale mi umknęło . Pięknie tobie wyrosły.

Jolu, kule same się robią, tylko wybieram odpowiednią odmianę chryzantemy drobnokwiatowej,
młodą sadzonkę uszczykuję przy sadzeniu do gruntu i potem stosuję odpowiednie nawozy na wzrost i pączkowanie. ale też na wytworzenie się kuli wpływa ziemia na jakiej je posadzę, najbardziej wykulkowane wychodzą na ziemi lekkiej.