Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Agnieszka 12:21, 18 mar 2011

Dzięki, Gosiu. Te żurawki wyglądały, jakby rosły tak dość mocno pod kątem. Oko łatwo oszukać
kaisog1 12:32, 18 mar 2011

Agnieszko nie ma sprawy. W każdym razie, moge sie mylić Jak Danusia sie pojawi to napewno odpowie
shrekol 15:55, 18 mar 2011

gardenarium napisał(a)
Kochani, jakie fajne wpisy dziś u mnie, lubię Was za to wsparcie, jakiego udzielacie dla innych. Dzisiaj ogarniałam ogród na poważnie. To już nie była zabawa. Drabiny i nożyce spalinowe na wysięgniku poszły w ruch Cięliśmy bardzo wysokie żywopłoty i daglezję. Zmywaliśmy taras po zimie. Tylko tyle udało się zrobić. A wiało niemiłosiernie

I mnie czeka pracochłonne zajęcie, z moja jodłą poprzycinanie każdej gałązki
Matka 16:00, 18 mar 2011

a ja, jak zwykle, z innej beczkianusiu, ile lat mają Twoje Cunninghamki?chyba o to już pytałam?szybko rosną?
danuta_ 20:40, 18 mar 2011

gardenarium napisał(a)
Kochani, jakie fajne wpisy dziś u mnie, lubię Was za to wsparcie, jakiego udzielacie dla innych. Dzisiaj ogarniałam ogród na poważnie. To już nie była zabawa. Drabiny i nożyce spalinowe na wysięgniku poszły w ruch Cięliśmy bardzo wysokie żywopłoty i daglezję. Zmywaliśmy taras po zimie. Tylko tyle udało się zrobić. A wiało niemiłosiernie

Super wyszło to przycięcie A te nożyce na wysięgniku to jak widać nie zastąpiony sprzęt do takiej pracy.

Monika123 08:50, 19 mar 2011

ela napisał(a)
Piękny ten ogród "nie tylko bukszpanowy". Perełka. Podglądam go codziennie, również inne ogrody zrealizowane przez gardenarium. Cudeńka.

A ja mam miłą wiadomość dla Danusi, nie tylko my ogrodowicze staramy się wzorować na Gardenarium młodzi architekci krajobrazu też.....ha ha
Gardenarium 14:37, 19 mar 2011

Bogda napisał(a)
a ja, jak zwykle, z innej beczkianusiu, ile lat mają Twoje Cunninghamki?chyba o to już pytałam?szybko rosną?

Te większe około 10 lat, ale leciutko je przycinam, żeby nie wyskakiwały przed szereg.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:37, 19 mar 2011

kaisog1 napisał(a)
Agnieszko nie ma sprawy. W każdym razie, moge sie mylić Jak Danusia sie pojawi to napewno odpowie

Dziewczyny, o które zdjęcie chodzi? Temat żurawek żółtych?

Instagram Ogrodowiska
Agnieszka 15:25, 19 mar 2011

Nie, Danusiu, chodzi o to:
gardenarium napisał(a)

Tutaj te żurawki wyglądają, jakby były pod kątem. Dlatego pytałam. Ale podobno jest na płasko, tak?

Gardenarium 16:38, 19 mar 2011

Tak, jest na płasko, a dalej rośnie cięty Ilex crenata "Golden Gem".

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies