Kochani, jakie fajne wpisy dziś u mnie, lubię Was za to wsparcie, jakiego udzielacie dla innych. Dzisiaj ogarniałam ogród na poważnie. To już nie była zabawa. Drabiny i nożyce spalinowe na wysięgniku poszły w ruch Cięliśmy bardzo wysokie żywopłoty i daglezję. Zmywaliśmy taras po zimie. Tylko tyle udało się zrobić. A wiało niemiłosiernie
Kochani, jakie fajne wpisy dziś u mnie, lubię Was za to wsparcie, jakiego udzielacie dla innych. Dzisiaj ogarniałam ogród na poważnie. To już nie była zabawa. Drabiny i nożyce spalinowe na wysięgniku poszły w ruch Cięliśmy bardzo wysokie żywopłoty i daglezję. Zmywaliśmy taras po zimie. Tylko tyle udało się zrobić. A wiało niemiłosiernie Super wyszło to przycięcie A te nożyce na wysięgniku to jak widać nie zastąpiony sprzęt do takiej pracy.
Piękny ten ogród "nie tylko bukszpanowy". Perełka. Podglądam go codziennie, również inne ogrody zrealizowane przez gardenarium. Cudeńka.
a ja, jak zwykle, z innej beczkianusiu, ile lat mają Twoje Cunninghamki?chyba o to już pytałam?szybko rosną?
Agnieszko nie ma sprawy. W każdym razie, moge sie mylić Jak Danusia sie pojawi to napewno odpowie