Jestem na forum Ogrodowiska zaledwie od wczoraj a już dostałam całe mnóstwo sygnałów, że znalazłam swój zakątek

Oglądanie Pani zdjęć to prawdziwy relaks. Nie przypuszczałam, że same tylko zdjęcia ogrodu mogą dać tyle przyjemności i tak podziałać na wyobraźnię. Ba, nie wiedziałam, że w Polsce w ogóle istnieją takie ogrody!
Jestem obecnie na 14 stronie Pani cennego wątku i kogo widzę wśród tych perfekcyjnych bukszpanowych (i nie tylko

) kompozycji? Maję Popielarską! Telewizora nie posiadam od kilku już lat, panią Maję znam głównie z jej książek (szkoda, że jej programów nie ma na dvd albo online). Właśnie jestem w trakcie lektury jesienno-zimowego wydania Mai w Ogrodzie i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że to musi być super babka. Już od pierwszej książki imponuje mi jej naturalność, pozbawione napuszenia, po prostu życzliwe podejście do tematu, a nawet język jakim się posługuje. A teraz widzę ją u Pani i coś czuję, że jak dobrze poszukam to znajdę zdjęcia z Pani ogrodu w mojej biblioteczce
Wracam do czytania!
Pozdrawiam
Agata