Powaliły mnie te zdjęcia ..... nadają się na fototapetę ...... rewelacja !!!!!
Ja również , jeśli mogę się wprosić na jeszcze jedną kawkę ..... obiecuję już tyle nie mówić
Aniu , wydaje mi się , że można zrobić szpaler z cisu pospolitego na półokrągło w formie takiego parawanu .Można go formować i prowadzić na wysokość Tobie odpowiadającą . Na cisy można puścić powojnik w dowolnym kolorze aby pozbyć się monotonii a przed cisami posadzimy żurawki w kolorze czerwonym ciemnym .....
Na rh również znajdzie się odpowiednie miejsce .... już nawet wiem gdzie, i mam nazwy na poszczególne pokoje w Twoim ogrodzie ......
Na Choinę kanadyjską Jeddeloh znajdzie się bardziej odpowiednie miejsce opodal ....
Za ławeczką jest skarpa .... można ją uformować kamieniami ..... a przywieźć można mniejszym samochodem aby się zmieścił na Twojej posesji . Dołem można posadzić sześć świerków serbskich na wprost pleców ławki , szybko rosną
Sylwuś
Z cisem problem jest ten, że wolno rośnie,a ja potrzebuję czegoś,co w miarę szybko zacieni mi oczko
6-cio letnie choiny u znajomego mają ponad 2,5 metra. I są cudne
Kochana jesteś, że znajdujesz czas, żeby coś pomyśleć w moim temacie
Sylwuś
Z cisem problem jest ten, że wolno rośnie,a ja potrzebuję czegoś,co w miarę szybko zacieni mi oczko
6-cio letnie choiny u znajomego mają ponad 2,5 metra. I są cudne
Kochana jesteś, że znajdujesz czas, żeby coś pomyśleć w moim temacie
Ale Aniu można zainwestować już w duże tak ok 1,5m to już coś .... widziałam takie i nawet w dobrej cenie, kupujesz mniej i od razu jest efekt . Na początku przyszłego sezonu wystartuję do szkółki i jeśli się zdecydujesz to dla Ciebie również zarezerwuję ....
Jak się spotkamy to Ci pokażę co wymyśliłam u Ciebie ..... może Cię przekonam ..... może nie .... zobaczymy