Wtorek mówicie? E no, ale ja mam praktyki A nie da się tego przesunąć na sobotę - mógłbym Ci nawet Sylwia ciurkadło przywieść jakby było
E no helołł - muszę mieć L4 od lekarza - po za tym to jeszcze drugi dzień. Nie macie serca
A potem zrobimy wspólny sabat A może przyszły tydzień u kogoś - no pliss - bo dostanę kota w tym domu Ja mam cały październik wolny, bo praktyki, także mogę sobie gdzieś jechać No chyba, że jeszcze w tym tygodniu Seba i dziewczyny skorygowałam swoją wcześniejszą wypowiedź u Anii ..... Wtorek u mnie kawa tj 04.10 ... pasuje ??? ...mnie pasuje (tylko raczej na kolację dojadę a nie na kawę )
A potem zrobimy wspólny sabat A może przyszły tydzień u kogoś - no pliss - bo dostanę kota w tym domu Ja mam cały październik wolny, bo praktyki, także mogę sobie gdzieś jechać No chyba, że jeszcze w tym tygodniu Seba i dziewczyny skorygowałam swoją wcześniejszą wypowiedź u Anii ..... Wtorek u mnie kawa tj 04.10 ... pasuje ???
A potem zrobimy wspólny sabat A może przyszły tydzień u kogoś - no pliss - bo dostanę kota w tym domu Ja mam cały październik wolny, bo praktyki, także mogę sobie gdzieś jechać No chyba, że jeszcze w tym tygodniu
A potem zrobimy wspólny sabat
Może wezwanko?