Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

grupa_trzyma... 13:52, 04 sty 2013

Grabie zawstydzone meldują swój powrót.
Miło mi, że pamięć Ogrodowiczan jest wielka i o Grabiach się tu pamięta. Dziekujemy za serdeczne życzenia świąteczno-noworoczne. Jesteście wszyscy kochani. Każden jeden bez wyjątku, że zacytuję mojego ulubionego Króla Juliana.
Chciałabym usprawiedliwić swoją nieobecność przed i po świętach. Byłam w miejscu, gdzie Interneta było brak i powiem Wam, że dało radę wytrzymać...ale tylko mnie...moje dzieci nie były takie uradowane. Nawet świateczne życzenia z trudem udało nam się zamieścić. Ot! Są jeszcze ludzie, którzy świetnie radzą sobie bez cybersieci. I dobrze!
Święta upłynęły nam w miłej i rodzinnej atmosferze. Za to Nowy Rok przywitaliśmy zasmarkani, więc aż się boję pomyśleć jaki on będzie? Jeśli zasamarkany, to ja kicham na taki rok!
Tak więc w Sylwestra raczyliśmy się bezalkoholowym szampanem piccolo i myśleliśmy o was, kochani i o coraz dłuższych dniach. O zbliżającym się sezonie na wysiewanie pomidorków....hmmm...chcemy wiosny!!!!
I z tym radosnym okrzykiem pędzę pozaglądać co tam u was. Pozdrawiam WSZYSTKICH i każdego z osobna! Ahoj!
Wasza Władza Zębata!

Evchen 14:25, 04 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Święta upłynęły nam w miłej i rodzinnej atmosferze. Za to Nowy Rok przywitaliśmy zasmarkani, więc aż się boję pomyśleć jaki on będzie? Jeśli zasamarkany, to ja kicham na taki rok!

I z tym radosnym okrzykiem pędzę pozaglądać co tam u was. Pozdrawiam WSZYSTKICH i każdego z osobna! Ahoj!
Wasza Władza Zębata!

Spieszę donieść, że zajszło tu jakieś tragiczne nieporozumienie Się nie mówi "zasmarkany" ale "pociągający"
Więc roku pociągającego Ci życzę Za wszystkie sznurki

Twój Evochichonek
grupa_trzyma... 14:33, 04 sty 2013

No! I to ja rozumiem. Jest mi lżej na duszy wiedząc, że jest na tym zas...pociągającym świecie ktoś, kto czuwa i zawsze gotów jest poprawić punkt widzenia z dobrego na lepszy.
Mój Evochichonek niezastąpiony! A dżipiesa se ustaw na LAS i przybywaj!
Pszczelarnia 15:38, 04 sty 2013

Królowo Julianno, najpierw przeczytaj wątek o nartach, przy nartach, na nartach i przybywaj!
grupa_trzyma... 15:55, 04 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Królowo Julianno, najpierw przeczytaj wątek o nartach, przy nartach, na nartach i przybywaj!

Królowo Pszczółek! Wątek czytam i czytam i żal mi z każdym postem. Za zaproszenie dziękuję serdecznie. Pomyślimy!
A moimi wątpliwymi umiejętnościami narciarskimi pochwaliłam się u Agniechy. Ciężko będzie, Królowo!
agniecha973 17:39, 04 sty 2013

Aga, nie wiem czy już tu byłaś, ale polecam ten wątek. Boki można zrywać. https://www.ogrodowisko.pl/watek/2645-zdjecia-roku-2012
eliza3 17:55, 04 sty 2013

Witam w nowym roku, wątek j.w. rzeczywiście trafiony. Pozdrawiam serdecznie.
agniecha973 17:56, 04 sty 2013

Tylko, że zaczęło się niewinnie, a w tej chwili już nawet romanse puszczają
grupa_trzyma... 18:12, 04 sty 2013

dzisiaj go odkryłam...świetny pomysł.
Evchen 00:09, 05 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
No! I to ja rozumiem. Jest mi lżej na duszy wiedząc, że jest na tym zas...pociągającym świecie ktoś, kto czuwa i zawsze gotów jest poprawić punkt widzenia z dobrego na lepszy.
Mój Evochichonek niezastąpiony! A dżipiesa se ustaw na LAS i przybywaj!

Z dobrego na najlepszy
Będę musiała piesa przeszkolić z załogą dżi, załozyć buty LASockiego i przybyć
Straśnie mi za Władzą Zębatą ckni się.. bo Władza pociągająca jest przecież