Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc

Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc

beta 09:14, 05 kwi 2012

witam serdecznie w nowym dniu, ponieważ to mój debiut to się przedstawię-mam na imię Beata, jestem tak podekscytowana, że litery mi sie mylą-w tym miejscu powinna być buźka ale jeszcze nie wiem jak się ją "robi"
Pola-pewnie będę się powtarzała, ale masz cuuudo ganek i bardzo zdolnego męża, widzę że oboje zaangażowaliście się w tworzenie nowego ogrodu-to jest super i gratuluję, idziecie jak burza, już jest ładnie, a jak skończycie co zaplanowaliście to będzie cudo
tak mi się coś zdaje że chyba nadużywam słowa "cudo"-ale co tam, bo jest cudo
troche się rozpisałam , a chciałam się tylko przywitać-cholera gdzie te "buźki"-w tym miejscu usmiecham się do wszystkich serdecznie-musicie mi wierzyć na słowo
beta 09:15, 05 kwi 2012

ale mam farta-nie dość że pierwszy wpis to jeszcze ustrzeliłam nową stronkę ,wow
Pola 10:26, 05 kwi 2012

Witam Cię Beta serdecznie, cieszę się że podoba Ci się u mnie, a na jakim etapie jesteś , tworzenia ogrodu, czy udoskonalania Go może nam coś pokażesz my tu bardzo chętnie podpowiadamy i lubimy oglądać postępy. Fajnie że do nas dołączyłaś
beta 10:46, 05 kwi 2012

Pola napisał(a)
Witam Cię Beta serdecznie, cieszę się że podoba Ci się u mnie, a na jakim etapie jesteś , tworzenia ogrodu, czy udoskonalania Go może nam coś pokażesz my tu bardzo chętnie podpowiadamy i lubimy oglądać postępy. Fajnie że do nas dołączyłaś

bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
zaśmiałam się w myślach-bo narazie nie mam co pokazywać, tzn ogrodu jeszcze brak, ale teren do zagospodarowania mam, niezbyt duży, ale własny, moze później wkleję jakieś zdjęcia-muszę się nuczyć

moja działka, tak mi się wydaje, jest bardzo podobna do Waszej, tylko że taki mały kwardacik- dom z przodu działki-tak bardziej "przytulony" do ciemniejszej stony działki a słoneczny teren do zagospodarowania z tyłu +mały warzywnik, który jest ogrodzony dużym płotem-wiecie -pies, a raczej dużo psów

wokół posesji dużo choinek, w tym dwie srebrne wyszystkie o wys. tak mniej wiecej ok. 2m

-działka, na której mieszkamy powstała przez podział części ogrodowej moich rodziców, stąd na działce dwa drzewka gruszki, jedna czereśnio-wiśnia i jedno niezidentyfikowane-bo nigdy nie owocowało, ale zostawiliśmy je bo daje fajny cień na placyk zabaw dla dzieci, także nie mam "gołej' działki i to chyba jest problem bo nie do końca są to przemyślane nasadzenia, aha jest jeszcze nie wielka szopka, w głębi działki
znowu się rozpisałam)))
beta 11:05, 05 kwi 2012

zmykam na obowiązkowy spacer z dzieciem pa
Pola 11:14, 05 kwi 2012

Beta, czekam na zdjęcia, fajnie więc będziesz tworzyć coś od podstaw. Trzymam kciuki.
Daj znać jak wkleisz zdjęcia
Milka 11:26, 05 kwi 2012

Pola napisał(a)
Taki widok mają Ci co mnie odwiedzają

Pola, bezwzględnie to samo lubimy ja już sie tu czuję jak u siebie
beta 14:34, 05 kwi 2012

już wróciła, ależ to forum wciąga
porobiłam kilka zdjęć i wieczorem się pomęczę aby je wkleić
ale chyba muszę swój wątek założyć? coby Poloi nie "zaśmiecać" ))
Pola 18:05, 05 kwi 2012

beta napisał(a)
już wróciła, ależ to forum wciąga
porobiłam kilka zdjęć i wieczorem się pomęczę aby je wkleić
ale chyba muszę swój wątek założyć? coby Poloi nie "zaśmiecać" ))

Beta koniecznie załóż wątek, byśmy mogli wszyscy Ci doradzać.
Pola 18:09, 05 kwi 2012

Irenko bardzo mi miło, i bardzo się cieszę że mamy te same gusta. Właśnie wróciłam z Obi i kupiłam sobie na zajączka ciurkadełko, ale mam radochę, pogoda iście jesienna, dobrze że wczoraj wieczorkiem posadziłam 2 buki i przed wejściem do domu wsadziłam do doniczek dwie tuje na pniu podsadzone bratkami.