Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój zielony świat malowany roślinami...

Mój zielony świat malowany roślinami...

agata_chrosc... 18:33, 22 paź 2012

Wiesz co, ja oczywiście popieram wszystko co tybetańskie, ale Ty dziewczyno idź do jakiegoś fizjoterapeuty! Z kręgosłupem nie ma żartów. Jednemu może pomóc a drugiemu zaszkodzić. Musisz zacząć robić ćwiczenia rozluźniające kręgi i budujące rusztowanie z mięśni wokół kręgosłupa. Innej drogi nie ma. Zapisz się do fizjoterapeuty! On najpierw sprawdzi w czym jest problem, to znaczy w jakiej pozycji boli najbardziej i dopasuje ćwiczenia do Twoich potrzeb. A rytuały możesz ćwiczyć potem, zawsze zdążysz Ja niedawno przeszłam gehennę z tym kręgosłupem, juz błagałam żeby mnie dobili i jakoś powoli wychodze na prostą właśnie dzieki ćwiczeniom. Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby sie poprawiło!
waska 20:07, 22 paź 2012

Ja już ledwo funkcjonuje... Przy dwójce 3 i 1 masakra...
Ja już nie wiem co mam robić. Byłam u już chyba 4 lekarzy.
Boję się...
No ale ogród działa motywująco choć i pewnie tej jesieni nie będzie wyglądał idealnie
Cieszę się tylko ze w kole na wiosnę rośliny ruszą i będzie już widać to co chce no i pierwszy raz będę mieć 120 krokusów i 30 tulipanów
agata_chrosc... 20:19, 22 paź 2012

to ty nie do lekarza, ale fizjoterapeuty idź. Lekarz to Ci tylko pastylki będzie zapisywał. Na prawdę, fizjoterapeuta!!!
waska 20:23, 22 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
to ty nie do lekarza, ale fizjoterapeuty idź. Lekarz to Ci tylko pastylki będzie zapisywał. Na prawdę, fizjoterapeuta!!!

Muszę popytaću mnie o kogoś dobrego.
Dziękuje.
agata_chrosc... 13:25, 26 paź 2012

No jak tam? Lepiej trochę? Jesienią to troche trudno o dobry nastrój, ale może jednak? Najlepiej sobie planowac co się zrobi wiosną - nie trzeba się schylać, więc kręgosłup nie boli, mysli zajęte, a na dodatek pożyteczne zajęcie.
andziulka 21:27, 26 paź 2012

Asiu, Ty też chora Ja od tygodnia leczę zapalenie korzonków. Miałam zastrzyki. jest poprawa. To już trzeci raz w ciagu 5 lat. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia
waska 21:27, 26 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No jak tam? Lepiej trochę? Jesienią to troche trudno o dobry nastrój, ale może jednak? Najlepiej sobie planowac co się zrobi wiosną - nie trzeba się schylać, więc kręgosłup nie boli, mysli zajęte, a na dodatek pożyteczne zajęcie.

A dziękuje miło mi ze zajrzalas
Boli, picze wiem ze znów mam tam stan zapalny we wtorek neurolog...
waska 21:30, 26 paź 2012

andziulka napisał(a)
Asiu, Ty też chora Ja od tygodnia leczę zapalenie korzonków. Miałam zastrzyki. jest poprawa. To już trzeci raz w ciagu 5 lat. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia

Ach już słów brak.
może wkoncu ktoś pomoże
Pozdrawiam

A i na wiosnę to chyba już czekam będę miała pierwszy raz krokusy
agniecha973 18:56, 04 lis 2012

Hej Waska. Jak zdrówko? Agata dobrze radzi, szukaj dobrego fizjoterapeuty. Była kiedyś taka strona "dobry lekarz" albo "mój lekarz". Można było poczytać o lekarzach w swojej okolicy, były opinie od ludzi. Może tak poszukaj.
Krokusy - 120 szt. ładnie będzie jak rozkwitną. Zdrowego czekania na wiosnę.
waska 20:10, 05 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Hej Waska. Jak zdrówko? Agata dobrze radzi, szukaj dobrego fizjoterapeuty. Była kiedyś taka strona "dobry lekarz" albo "mój lekarz". Można było poczytać o lekarzach w swojej okolicy, były opinie od ludzi. Może tak poszukaj.
Krokusy - 120 szt. ładnie będzie jak rozkwitną. Zdrowego czekania na wiosnę.

A witam
Z plecami różnie zależy od dnia.
Ale udało mi się posprzątać w kole przed domem choć potem dwa dni ledwo chodziłam.

Tak zaczęłam ćwiczenia na wzmocnienie pleców, tylnych dolnych mięśni. Ciężko ćwiczyć regularnie no ale się staram.

Ta wiosna będzie wyjątkowa. Mój ogród zmienił się dzięki wam. Wydaje mi się ze się "uspokoilam" w roślinach. dużo się od was uczę
Już mam planu na wiosnę dzieci stęsknione do piasku a ja do roślinek