Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 21:33, 07 maj 2013

Loosiuu napisał(a)
Pięknie! Czyżbyś szła w żółty?
wejdź sobie na wcześniejsze strony to będziesz wiedział jakie kolory Danusia wybrała hi hi hi
kraania 21:41, 07 maj 2013

Danusiu zaglądam i pozdrawiam
Loosiuu 21:48, 07 maj 2013

Kondzio napisał(a)
wejdź sobie na wcześniejsze strony to będziesz wiedział jakie kolory Danusia wybrała hi hi hi

Wiem, wiem Jestem na bieżąco, ale myślałem, że to tylko do kompozycji w donicach
Kondzio 21:50, 07 maj 2013

Loosiuu napisał(a)

Wiem, wiem Jestem na bieżąco, ale myślałem, że to tylko do kompozycji w donicach
hi hi hi
mira 22:14, 07 maj 2013

Dominuje zieleń teraz najpiękniejsza i zastanawiam się czy aby zielony to nie najładniejszy kolor, a w tych zapasach za domem wypatrzylam że stoi donica do powieszenia z czymś zwisającym pewnie - tak? lubię zwisające

pozdrawiam
Babetka 22:28, 07 maj 2013

Ja przyznaję się bez bicia. Bukszpany były mi obojętne. Dopiero w ogrodzie u Danusi zrozumiałam, że miałam mylne przekonanie. Zakupiłam w tym sezonie 7 bukszpanów wieczniezielonych 'Suffruticosa' . Dziękuję za inspiracje.
Pozdrawiam
Gardenarium 22:31, 07 maj 2013

hanka_andrus napisał(a)
Ogród szefowej
- - - - - - - - - - - - -
Zaglądam tutaj, jakie są trendy?
I co ja widzę? W ogrodzie perły!
Perły na trawie, odbite w stawie,
perły wśród trawy-efekt ciekawy!

Czernie i biele, koloru niewiele!
Źdźbło trawy popod bukszpan się ściele.
Lekki brąz buka łamie konwenans.
I to wszystko się robi dla siebie i dla nas!

Haniu, Haniu, Haniu, dziewczyno Ty moja hejże ho

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:33, 07 maj 2013

Pszczelarnia napisał(a)
A rabata przy ścieżynie tajemniczej to bardzo kolorowa . O lalala!
Gdzie dosadziłaś majestatyczną miodunkę? Danuś, gdzie Ty to "wciskasz"?
Z klonów pokazanych to się cieszę. I carexy lubię. Bardzo mi pasują.

Wykrawam trawnika nieznacznie ciągle po 10 cm - 5 cm haha, Zapomniałam zdjęcie miodunki zrobić, jest przy Carexach Evergold.

Instagram Ogrodowiska
myszorek 22:34, 07 maj 2013

Jak Ty to robisz Danuś, że to wszystko ogarniasz? Co chwila nowe nasadzenia, wszystko wypielone, przycięte, świeże i eleganckie. Niezmiennie jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo lubię poczochraną wersję bukszpanowego. Taką niezobowiązującą wersję, z dystansem, luzem, taką swojską. Uważam, że pasuje do Ciebie idealnie. Cieszę się, że nie znudziła Ci się od zeszłego sezonu.
Pozdrawiam serdecznie.
Gardenarium 22:35, 07 maj 2013

mira napisał(a)
Dominuje zieleń teraz najpiękniejsza i zastanawiam się czy aby zielony to nie najładniejszy kolor, a w tych zapasach za domem wypatrzylam że stoi donica do powieszenia z czymś zwisającym pewnie - tak? lubię zwisające

pozdrawiam

Te donice z wieszakami to 3 bluszcze do wysokich donic z hortensjami, będę sadzić znowu je żeby zwisały. Teraz czekają na swoją kolejkę.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies