Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 22:13, 03 wrz 2013

Gratulację rocznicy hi hi hi buziam tuliskam was mocno hi hi hi
justa35 22:22, 03 wrz 2013

Rocznica słuszna - wszystkiego kochanego jeszcze długo

A ogród niezmiennie mnie zachwyca i zachwycać będzie
Milka 06:28, 04 wrz 2013

Danusiu..... i ja gratuluję rocznicy wspaniała z was i dobrana para
buziaki, ogród niezmiennie podziwiam i dziękuję za życzenia
Gardenarium 07:26, 04 wrz 2013

Dziękuję za pamięć, uświetniliśmy uroczystość kolacją we dwoje

Instagram Ogrodowiska
dorciabe 09:28, 04 wrz 2013

Danusia widziałam wiśnię Nigra, szczepioną. na jakieś 1.8m. Gałązki wychodzące z pieńka były łyse i dopiero na końcach miały czerwone listki. Nie była jakoś pięknie uformowana. Czy da się taką Nigre podciąć, tak żeby wypuściła listki od początku gałązek czy nie zawracać sobie głowy?

A i jeszcze czy krzewuszka cudowna minor black jest warta posiadania czy wywalić?
boguslaw_r_ 10:13, 04 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję za pamięć, uświetniliśmy uroczystość kolacją we dwoje

Oj oj przegapiłem, ale już nadrabiam,
Dużo szczęścia, miłości, radości z bycia ze sobą i trwania bez względu na przeciwności,
ściskam i buziam.
Agnieszka_B 14:22, 05 wrz 2013

Danusiu , prosze o pomoc w sprawie cisa. Mam możliowść przeprowadzić z ogródka sąsiadki cisa , który ma ok 150 cm. Jest bardzo dorodnym , zdrowo wyglądającym okazem. Nigdy nie cięty, ładny , gęsty. Po prostu śliczny. Przeprowadzam go bo tam i tak byłby wykopany . Powiedz czy ma szansę się przyjąć? I druga rzecz : układ gałązek według mnie pozwala na cięcie go w stożek. Tylko czy ciąć go jeszcze teraz czy juz na wiosnę , a teraz tylko dać mu przywyknąć do nowego miejsca?
Gardenarium 17:39, 05 wrz 2013

Cis doskonale się przesadza, bo ma drobne korzenie, spokojnie da radę, tylko podlewaj.
Poczytaj o przesadzaniu

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/358-jak-przesadzic-drzewo

Ciecie na drugi rok i wtedy pokaż zdjęcie a nawet teraz ale w odpowiednim wątku o cisie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:40, 05 wrz 2013

dorciabe napisał(a)
Danusia widziałam wiśnię Nigra, szczepioną. na jakieś 1.8m. Gałązki wychodzące z pieńka były łyse i dopiero na końcach miały czerwone listki. Nie była jakoś pięknie uformowana. Czy da się taką Nigre podciąć, tak żeby wypuściła listki od początku gałązek czy nie zawracać sobie głowy?

A i jeszcze czy krzewuszka cudowna minor black jest warta posiadania czy wywalić?

Szukać lepszej śliwy wiśniowej,. a tej wajgeli nie znam, ale warto ją ciąć w kulę.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:54, 05 wrz 2013

Grzesio nas "ujął"w kadrze w ten ważny dzień, 30 lat razem

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies