Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ana_art 12:41, 30 sty 2014

Danusiu promolan kiedy najlepiej zastosować?
agniecha973 12:43, 30 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Przyleciałam cmoknąć serdecznie za czerwony kolorek....

Kolory sie wyczerpały.... czarny został..

Zabawa przednia.. może teraz połączenia kolorów... np żółto-niebieski.. w jednej roślinie albo w aranżacjach???? Wreszcie sie ozywiło na forum...bo te pozdrawiam i odpozdrawiam było nudne, a tak zima leci biegusiem..

Albo dzień róży, dzień hosty, dzień buka...
Gardenarium 12:52, 30 sty 2014

Sebek napisał(a)
Właśnie czytam - i nawet jest zimozielony Tylko my mieliśmy serial, a oni tylko mają jedną scenę

Pokazali w grudniowej Magnolii Dwa ogrody, zimozielony i w stylu holenderskim i tam było sporo zdjęć. Ale jesteście czujni i zorientowani, jak FBI

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:59, 30 sty 2014

ana_art napisał(a)
Danusiu promolan kiedy najlepiej zastosować?

Promanal
Aniu, poprzestawiały się literki

To ekologiczny preparat olejowy i stosujemy go wtedy, gdy rośliny są w stanie spoczynku, do fazy nabrzmiewania pąków, zwalczamy nim stadia zimowe szkodników i pryskamy od końca lutego do połowy marca, ale też nie tak sztywno, pogoda ma wpływ.

Musi być na plusie oczywiście nie mniej niż plus 5 st. do 12 st.C

Instagram Ogrodowiska
ana_art 13:24, 30 sty 2014

Ach wiadomo o co chodzi dzięki w tamtym roku nie zdążyłam ze względu na pogodę właśnie....
Gardenarium 13:27, 30 sty 2014

Trzeba obserwować prognozy, bo jak na minusie to zmarnuje się preparat i nie pomoże.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:29, 30 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Przyleciałam cmoknąć serdecznie za czerwony kolorek....

Kolory sie wyczerpały.... czarny został..

Zabawa przednia.. może teraz połączenia kolorów... np żółto-niebieski.. w jednej roślinie albo w aranżacjach???? Wreszcie sie ozywiło na forum...bo te pozdrawiam i odpozdrawiam było nudne, a tak zima leci biegusiem..

Aniu, cieszę się i wiem, że radośnie wyszukiwaliście w wielu wątkach stosowne kolorki.

Na FB też mnóstwo zdjęć, ta zabawa jest potrzebna, mnie także, bo dzisiaj zawieje były.
Wieje okropnie.

Mam plan żeby jeszcze pstrokate zrobić i kwiaty i liście. Szukajcie, a ja poszukam swoich typów pstrokatych. Może na jutro, może być?
A potem pomyślimy co dalej, no i czarny został ale chyba nie na czasie, nie rozweseli

Instagram Ogrodowiska
eda 14:00, 30 sty 2014

Danusiu za pstrokatym jestem Super pomysł
malgorzata_s... 14:05, 30 sty 2014

Pstrokaty jest cały mój ogródAle chyba nie o taka pstrokaciznę chodzi Magnolia zakupiona przed świętami i przeczytana, ba przestudiowana od deski do deski Pozdrawiam.
Gardenarium 14:14, 30 sty 2014

Pstrokaty to chodzi o to Jutro będzie więcej fotek Szukam.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies