Nulka
07:53, 02 kwi 2014

ja wczoraj cięłam cisy posadzone jesienią - nie mogłam patrzeć na takie nieforemne i trochę je wyrównałam, bukszpany też trochę obleciałam (chociaż nie wiem co z nich będzie bo chyba mi pies je zmarnował i zółte się robią od dołu gałązki
wczoraj pierwszy raz robiłam kanty trawnikowe - tak jak się bałam za to zabrać tak mi się to bardzo spodobało (na początek sobie wybrałam prostszą robotę bo przy brzegach kostki i przy obrzeżu zrobiłam ale myślę iż dzisiaj jak spróbuję "w szczerej trawie" to też nie będzie źle - efekt bardzo mi się spodobał
na jutro mam w planie odwiedzić centrum ogrodnicze i kupić hortensje bo widziałam ładne (drogie tylko bo po 36,00 zł)
Muszę u Danusi podpatrzyć jakieś fajne kompozycje doniczkowe
jesienią posadziłam kilka w grunt i zaczynają wszystkie fajnie puszczać listki
wczoraj pierwszy raz robiłam kanty trawnikowe - tak jak się bałam za to zabrać tak mi się to bardzo spodobało (na początek sobie wybrałam prostszą robotę bo przy brzegach kostki i przy obrzeżu zrobiłam ale myślę iż dzisiaj jak spróbuję "w szczerej trawie" to też nie będzie źle - efekt bardzo mi się spodobał

na jutro mam w planie odwiedzić centrum ogrodnicze i kupić hortensje bo widziałam ładne (drogie tylko bo po 36,00 zł)

jesienią posadziłam kilka w grunt i zaczynają wszystkie fajnie puszczać listki