Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

lenka 21:36, 28 mar 2014

Danuś kiedy zaserwujesz nam wiosenną odsłonę Twojego ogrodu?? Brakuje tu Ciebie i Twoich fotek.....

Pozdrawiam
Gardenarium 08:52, 29 mar 2014

ana_art napisał(a)
dziękuję, a jak jest z pokrojem silver kontra limka (te mam)

Kwiaty z reguły są ciężkie, gdzieś robiłam porównanie. Limka wydaje mi się wyższa ale to nie tak jednak, wszystko zależy od cięcia. Kwiaty obu się pokładają jak namokną.

Instagram Ogrodowiska
17:25, 29 mar 2014
Danusiu, zapraszam do mnie na chwilkę bo potrzebuję pomocy. Wyznaczyłam rabaty i potrzebuję listę roślin wszelakich które powinnam zakupić na nie. Wszelkie roślinki od miskantów po kwiatuszki. Bardzo zapraszam.
Tamaryszek 20:54, 29 mar 2014

Witaj Danusiu,
obejrzałam zdjęcia Twojego niezwykle eleganckiego ogrodu na GAP-ie, wspaniale się prezentuje !
Przyszłam zobaczyć wiosnę u Ciebie - zapisałam na listę do kupienia ciemierniki i narcyzy Tazetta.
Nawiążę do rozmowy o hortensjach - wolę bukietówki o ażurowych kwiatach - którą odmianę uważasz za bardziej atrakcyjną : Tardiva czy Kyushu ? A może znasz jakąś inną tego typu godną polecenia?
Gardenarium 22:56, 29 mar 2014

Za bardzo jednak nie przepadam za kwiatami "koronkowymi" u hortensji, wolę te wielkie mięsiste kule, Kyushu jednak chyba bardziej do mnie przemawia, ale namawiam na kuliste kwiatostany Ale ja nie lubię ani Kyushu ani Tardivy.

Instagram Ogrodowiska
paniprzyroda 22:59, 29 mar 2014

Często zaglądam, czas pozdrowienia zostawić. Ogród na GAPie doskonały
Gardenarium 23:09, 29 mar 2014

lenka napisał(a)
Danuś kiedy zaserwujesz nam wiosenną odsłonę Twojego ogrodu?? Brakuje tu Ciebie i Twoich fotek.....

Pozdrawiam

Mam na razie ważniejsze priorytety niż przyjemności bycia z Wami Ale na wątkach tematycznych bywam i radzę.

Nawet trzy artykuły popełniłam, nowy będzie w poniedziałek. Staram się.

Instagram Ogrodowiska
Aneczka 00:09, 30 mar 2014

Mi też się bardziej podobają te mięsiste hortensje.
iwonaal 06:58, 30 mar 2014

Danusiu pozdrawiam niedzielnie.
ana_art 09:31, 30 mar 2014

Gardenarium napisał(a)
Za bardzo jednak nie przepadam za kwiatami "koronkowymi" u hortensji, wolę te wielkie mięsiste kule, Kyushu jednak chyba bardziej do mnie przemawia, ale namawiam na kuliste kwiatostany Ale ja nie lubię ani Kyushu ani Tardivy.

zgadzam się z Tobą, miałam Kyushu i się z nią pożegnałam, poza jakością kwiatka denerwowało mnie jeszcze to że się z niej strasznie sypie i rośliny przed były w takim pyle