Beka
23:29, 20 kwi 2012
Witam Danusiu
Przeczytałam artykuł o wertykulacji trawnika i żałość mnie wzięła, że teraz kiedy jestem fachowo wyposażona w wiedzę to właśnie mój trawnik wygląda jak po wojnie. Ale jak już będzie to będę wiedziała jak go pielęgnować. Od razu korzystając z linka prosto poszłam do sklepu i zakupiłam nóż do przycinania, nie najdroższy ale jednak. Myślę, że moje zakupy będą po niedzieli
Przy wsparciu Dziewczyn wymyślamy coś na mój ogródek. Zainspirowało mnie zdjęcie z Magnolii str. 78 u góry. Czy może masz jakiś zdjęcia podobnego rozwiązania? Jak myślisz czy te płyty są z piaskowca? Miłoby było Cię u mnie ugościć Uporałam się podpisikiem. Wklejam zdjęcia. Rozwijam się nie tylko na niwie ogrodowej. Teraz walczę z wrzuceniem zeskanowanego planu, ale pojawia się info o błędzie
Przeczytałam artykuł o wertykulacji trawnika i żałość mnie wzięła, że teraz kiedy jestem fachowo wyposażona w wiedzę to właśnie mój trawnik wygląda jak po wojnie. Ale jak już będzie to będę wiedziała jak go pielęgnować. Od razu korzystając z linka prosto poszłam do sklepu i zakupiłam nóż do przycinania, nie najdroższy ale jednak. Myślę, że moje zakupy będą po niedzieli