Otóż moja łapy tam maczały swoje palce, bo doradziłam aby zrobić podwyższoną rabatę, poszedł tam cały kompost jaki Wiesia miała i dzięki temu horti mają jak w puchu Teraz podsadzone są narcyzami i pachysandrą Widzicie malutkie wzniesienie 25 cm?
To świetnie, bo właśnie wróciłam z pięcioma sztukami Limelight
Tez mam trochę kompostu i czekam na wywrotkę ziemi ogrodowej, więc będę podsypywała i próchnicę odkwaszoną też mam
Ja widziałam dzisiaj Limelight po 40 zł z kawałkiem. Miałam taką ochotę kupić choć jedną sztukę... Niestety nie wiem, gdzie ją posadzić. Muszę najpierw poczytać, żeby nie zmarnować.
Widziałam też Panią, która kupowała kulki bukszpanu
Danusiu, a ja mam pytanko o niebieskiego barwinka - chciałabym podsadzić nim mój zakątek z formowanymi kulkami na pniu, przed którymi rośnie pas lawendy, a z tyłu powojniki Mr. President. Jak posadzić go pod thujami (to one są formowane w kulki), które mają mocno rozrośnięte korzenie? Poradzi sobie?