Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja Oaza spokoju

Moja Oaza spokoju

Tinka 13:18, 29 lip 2012

Mam nadzieję,że odwiedzicie moją ,,Oazę spokoju ''i ocenicie,czy nastąpiły zmiany na lepsze,a może macie jakieś uwagi,pomysły bardzo chętnie wysłucham rad doświadczonych koleżanek i kolegów.Zapraszam na degustację cukinii.Pozdrawiam i życzę smacznego
reni 13:34, 29 lip 2012

Tinka napisał(a)

Piękne!
Janet 12:54, 12 sie 2012

Witam! Pięknie! Prześledziłam cały wątek Mnóstwo pracy włożyłaś w przeobrażenie chwastowiska w piękną, kolorową oazę. Hortensje i mieczyki przecudnej urody Pozdrawiam
Tinka 08:45, 24 sie 2012

Janet napisał(a)
Witam! Pięknie! Prześledziłam cały wątek Mnóstwo pracy włożyłaś w przeobrażenie chwastowiska w piękną, kolorową oazę. Hortensje i mieczyki przecudnej urody Pozdrawiam

Bardzo dziękuję,że poświęciłaś czas na spacer po moim ogrodzie.Dzięki również za słowa uznania.Pozdrawiam serdecznie
jotka 08:55, 24 sie 2012

Tinko, piękne, kolorowe lato u Ciebie Podziwiam różnorodność barw i kształtów....

A cukinia, to u mnie tez jedno z ulubionych warzyw w sezonie

pozdrawiam
Tinka 21:39, 24 sie 2012

jotka napisał(a)
Tinko, piękne, kolorowe lato u Ciebie Podziwiam różnorodność barw i kształtów....

A cukinia, to u mnie tez jedno z ulubionych warzyw w sezonie

pozdrawiam

Witaj Jolu co u Ciebie,jak prace w ogrodzie?Jak tam Twoja Glicynia?
Ja zamówiłam na necie,ale niestety się nie przyjęła,a to właściwie Ty mnie zaraziłaś pięknem tych pnączy.Tak łatwo się nie poddaje,i spróbuje na wiosnę,w końcu musi się udać.Pozdrawiam
adka 01:02, 26 sie 2012

Witaj .Fajnie wszystko wygląda. Z dużym serduchem i chęciami wszystko można zrobić. Mam nadzieję , że poradziłas sobie z osami.Ja już dwa gniazda zlikwidowałam w ty miesiącu. Bardzo się bałam o dzieci.Z osami walczy się wieczorem, najlepiej po 20 .00 Są wtedy wszystkie w gnieździe, gotowe preparaty (spray )są bardzo skuteczne. Pozdrawiam.
Tinka 14:16, 27 sie 2012

adka napisał(a)
Witaj .Fajnie wszystko wygląda. Z dużym serduchem i chęciami wszystko można zrobić. Mam nadzieję , że poradziłas sobie z osami.Ja już dwa gniazda zlikwidowałam w ty miesiącu. Bardzo się bałam o dzieci.Z osami walczy się wieczorem, najlepiej po 20 .00 Są wtedy wszystkie w gnieździe, gotowe preparaty (spray )są bardzo skuteczne. Pozdrawiam.

Witaj
Dziękuje za miły komentarz.Z Osami rozprawił sie mój syn i nareszcie mogę bez obaw korzystać z letniej altany.Pozdrawiam bardzo serdecznie
Tinka 07:42, 09 wrz 2012

Witam wszystkich bardzo milutko,w niedzielny poranek i zapraszam na ciasto śliwkowe

Tinka 07:47, 09 wrz 2012

[img