Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

nieszka 23:19, 25 lut 2013

Lubie te czerwono kwitnące żurawki.

Przetacznki kłosowe - jak tu sprawić żeby dwa razy w sezonie zakwitły..?
Ewa4 23:24, 25 lut 2013

Nieszka masz może fotkę z oczkiem wodnym bardziej widocznym bo podglądam u wszystkich i planuję u siebie pozdrawiam
gusiarz 23:26, 25 lut 2013

Pięknie jest u Ciebie w ogrodzie... Geometrycznie - kocham to . I podałaś mi inspirację - rh plus tawułka - mam obie roślinki, Tawułka rosła zbyt blisko brzegu rabaty, a że ona szybko zasycha (przynajmniej u mnie tak się stało) zrobiło się tam puste miejsce. Przeniosę ją więc w okolice rh na rabatę podwyższoną - będzie miała więcej cienia od muru i gdy zaschnie nie będzie widoczna . Dzięki za podpowiedź
nieszka 23:31, 25 lut 2013

Tess napisał(a)
No, nieogrodowiskowo
Sorry, Margi, taka głupawka poniedziałkowa mnie dopadła.

Aż się boję co w piątek będzie...

Aga - ta różyczka to The Fairy
nieszka 23:33, 25 lut 2013

Ewa4 napisał(a)
Nieszka masz może fotkę z oczkiem wodnym bardziej widocznym bo podglądam u wszystkich i planuję u siebie pozdrawiam

Czegoś zaraz poszukam. Ale moje oczko to jeszcze do małej metamorfozy się przymierza
ewa004 23:33, 25 lut 2013

Aga a co to za żurawka tak na czerwono kwitnie ?
nieszka 23:38, 25 lut 2013

gusiarz napisał(a)
Pięknie jest u Ciebie w ogrodzie... Geometrycznie - kocham to . I podałaś mi inspirację - rh plus tawułka - mam obie roślinki, Tawułka rosła zbyt blisko brzegu rabaty, a że ona szybko zasycha (przynajmniej u mnie tak się stało) zrobiło się tam puste miejsce. Przeniosę ją więc w okolice rh na rabatę podwyższoną - będzie miała więcej cienia od muru i gdy zaschnie nie będzie widoczna . Dzięki za podpowiedź

Aga on taki pół geometryczny, tylko przed domem.
U mnie tawułka też już wielokrotnie wędrowała ale tu już chyba zostanie, choć rzeczywiście te liście troszkę zasychają...
nieszka 23:54, 25 lut 2013

Oczko:
wiosna

lato

grazyna 09:09, 26 lut 2013

Przepięknie jest u Ciebie, ogromna działka Wymuskane, zadbane, świetnie skomponowane
Ewa4 09:42, 26 lut 2013

Nieszka oczko piękne ja myślę o takim i dodac kaskadę wodną tak mi się marzy a powiec mi jeszcze czy jak jest oczko wodne to zauważyłaś większą iilość komarów bo już mniałam taką opinię na O...ale mam działkę sporą więc i oczko będzie.Pozdrawiam