Tak pięknie u Ciebie, mam wrażenie, że roslinki słuchają Ciebie jak Kierowniczki i nie smią robić psikusów
Ta niby "pomylona" rabata z tulipkami ... piękna!
Ależ królują u Ciebie te tulipany.
Piekne widoki, wszystkie śliczne. Jednak warto sadzić tulipany!
Ja nie robiłam tego na jesieni, bo twierdzę, że nie lubię tulipanów, ale chyba zmienię zdanie po wizycie u Ciebie
Witaj Nieszko,
kolejny ogród z naszego forum który mnie zachwycił to twój. Przebiegłam przez twój wątek, sledziłam twoje plany, zmiany w układzie roslin, pozbycie sie palisady, zmniejszenie powierzchni kostki itd...podziwiam konsekwencje z jaka to wszystko robisz, umiejętnośc komponowania fajnych zakątków... super! A poza tym widze w twoim ogrodzie ogrom pracy, masz taki porzadek, takie kanciki... gratulacje!
Kompozycje u ciebie na pewno bedą dla mnie inspiracja, ja dopiero jestem na poczatku drogi ze swoimi zmianami choc ogód mój juz klika lat ma.... ale pod wpływem Ogrodowiska odkrywam w sobie jakiś taki zapał i chęć do zmian.
Mam pytanie techniczne bo własnie zamówiłam rozplenice (3 szt) i nie wiem i.e razem ich posadzic aby uzyskac taka łada kępe jak u ciebie na tej kwadratowej wysepce obok kamienia - na jednej z pierwszych fotek ?
Pozdrawiam goraco i na pewno jeszcz etu wpadnę.