Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

andziulka 20:56, 28 mar 2012

Pozakladałam siatki na szmaragdy Zrobiłam też obrzeża w rabacie z płożącą irgą, która w tym roku bardzo zmarzła. Muszę ją przyciąć

Celina 21:57, 28 mar 2012

Andziulku a Ty to cały czas na ogrodzie? jak mówi mój synuś 24 na h
Milka 12:11, 29 mar 2012

Andziula, nieźle sobie poradziłaś, ale psiaki cały czas podglądają pańcię w pracy i kombinują, co tam jeszcze napsocić
martika 12:32, 29 mar 2012

Witaj Andziulka, jestem na forum od wczoraj i zauważyłam na Twoich zdjęciach pieska owczarka..i własnie też mamy suke Czarę i jesteśmy na początku drogi ogrodowej. Mam pytanie odnosnie pieska w ogrodzie. Czy macie jakies specjalne ściezki dla psów, np. przy ogrodzeni, jak tak to czy sa one jakos specjalnie wykonane. U nas pies ma trase wzdłuż ogrodzenia od frontu i musze konieczmnie cos z tym zrobic w pierwszej kolekjnosci, bo roznosi cala ziemie. chętnie posłucham jakis doświadczen jak tu pogodzic psa z ogrodem.
martika 12:37, 29 mar 2012

Widziałam ą ściezkę zdrowia dla psa fajnie wygląda. jesli dobrze widze to jest wyłożona kostą? Jaką ma szerokość i jak pieski z niej korzystają? jak to w praktyce?
martika 13:16, 29 mar 2012

Pospacerwałam po Twoim uroczym i optymistycznym ogrodzie dłużej i naprawde nie widac,aby mieszkały tam dwa duze pieski, zresztą urocze.
andziulka 14:22, 29 mar 2012

Marto, witam Cię serdecznie!!!!!!!
andziulka 14:32, 29 mar 2012

Pieski są z nami 2 lata w ogrodzie Właściwie, to mój ogród cały czas dostosowuję do piesków Na początku przy ogrodzeniu posadzilam tradycyjnie cały rząd iglaków i to był błąd wszystkie musiałam niestety wyrzucić Dobrze, że masz tylko suczkę. Pies robi większe szkody. ścieżka zdrowia potrzebna jest ze względu na to, że pieski są wtedy czyste. Wcześniej, np. po deszczu była masakra tym bardziej, że nasze pieski są częstymi bywalcami w domu. Na kostce ścierają też sobie pazurki
andziulka 14:38, 29 mar 2012

ścieżka ma ok 50 cm. Tak była wcześniej wydeptana i tyle im wystarczy. Oczywiście krzewy przy ścieżce trzeba sadzić minimum metr dalej Jeśli masz jakieś delikatne kwiatki na rabacie. np wiosenne lub bylinki dobrze jest ogrodzić siatką lub dosadzic krzewów i rozłożyć kamienie. To im w znacznym stopniu utrudnia wchodznie w rabaty
andziulka 15:11, 29 mar 2012

Dziś od rana pada u nas deszcz, wieje wiatr i jest bardzo zimno Czasami na chwilę przejaśnia się i wygląda słoneczko. W marcu jak w garncu