Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

AgnieszkaBK 23:19, 30 mar 2012

andziulka napisał(a)

Aniu, to dzisiaj musiało być i u Ciebie zimno, a Ty tyle pracy zrobiłaś w ogródku.... uważaj na zdrowie, sezon dopiero się zaczyna...... Tym bardziej jestem pełna podziwu dla Waszej pracy.... super

Aniu, dziś była pogoda w kratkę Dużo slońca, deszczu, a teraz na dodatek śnieg Tak bardzo tęskniłam za pracą w ogródku, że nie mogę wysiedzieć w domu. Ubieram się odpowiednio do pogody. Nie chcę już chorować

Ogród działa na nas jak magnes.... trudno z tym walczyć
andziulka 23:22, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Aniu a więc wnuków się spodziewasz-super. Śnieg stopnieje i ziemia wodę będzie miała.No napracowałas sie ostatnio na działce.

Bożenko, kiedyś na pewno będą wnuki Myślę, że ogrodzone miejsce na plac zabaw, przy moich pieskach jest dobrym rozwiązaniem Teraz trawka niech sobie rośnie. Będzie dobre miejsce na poleżenie na kocyku bez piesków
wanda7 09:52, 31 mar 2012

Bardzo lubię, Andziulku, oglądać takie prace ogrodowe i widzieć, jak się zmienia ogród. Po obejrzeniu twoich zdjęć dochodzę do wniosku, że masz bardzo dobrą ziemię. Przynajmniej na taką wygląda.
Ja także mam własny kompost, bo przecież jest to największy skarb ogrodnika. Co do twoich kompostowników mam jedno pytanie. Jak wyciąganie wasz kompost? Górą? Bo na dole nie widzę otworu.
anula_wn 12:28, 31 mar 2012

Andziulka, ale się musiałam cofnąć aby nadrobić
brawo pracusiu jak ja lubię takie działanie ! uwielbiam też Podlasie, macie tam przeeepiękne tereny!
andziulka 12:28, 31 mar 2012

Górą kompostowniki są duże, więc mój M radzi sobie z wyciąganiem
Milka 12:28, 31 mar 2012

andziulka napisał(a)
Ale numer !!!!! U mnie za oknem zima Zrobiłam przed chwilką zdjęcie

[/quot
ależ ten marzec dosłowny w przysłowiu, ale to ostatnie podrygi
andziulka 12:29, 31 mar 2012

Aniu, masz rację, Podlasie jest piękne To zielone płuca Polski
anula_wn 12:31, 31 mar 2012

ja pochodzę z pomorza i brakuje mi tamtych widoków, przestrzeni, jezior , a przede wszystkim bezkresu morza i naszych plaż..... mazowsze jakieś płaskie jest
malgocha1960 13:22, 31 mar 2012

Andziu,juz chce ci sie wnuków,czy juz w drodze sa?U mnie nic się nie kroki , a dziadzisko ma 29 lat.
Chciałabym u siebie wygospodarowac kawałek warzywniaka,ale szkoda mi miejsca i dlatego posiałam pierwszy raz między kwiatami po trochu,zeby zielone do zupy miec.
Agacia 15:30, 31 mar 2012

O kurcze, Andzia! Ale dałaś po robocie!! 'Skrzynki' oddzielające warzywnik od placu zabaw - super pomysł, sam plac zabaw też! Pergole osłaniające blaszak - kolejne świetne posunięcie! Przypomniałaś mi o moim bluszczu - efekt jednej z jesiennych wizyt w sklepie ogrodniczym (kiedy winobluszcze pięciolistkowe mają takie piękne czerwone listki ). Oczywiście po zakupie okazało się, że nie mam dla niego miejsca! I tak sobie stoi... Teraz sobie myślę, że wystawię go na balkon.