Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi

kraania 20:31, 05 lut 2013

Zeta napisał(a)

Coś o tym wiem jak mieszkałam jeszcze z rodzicami i chodziłam z psami do lasu to dwa razy odwiazywałam małe szczeniaki z drutu...KOLCZASTEGO !!!! Byłam wtedy mała pamietam jak rozwaliłam sobie dłoń ale psiaka przytaszczyłam do domu
W pewnym momencie mieliśmy ich 7 ....dobrze że ojciec ma prywatną firmę....wybudowaliśmy kojec i budki i dwa z nich poszły do firmy....najtrudniejsze było wybrac które
Ale zawsze po szkole szłam do psiaków hahahah.kocham zwierzaki najbardziej psy i konie....trzymam kciuki za Odiskę będzie dobrze...

Niewyobrażalne . Mam nadzieję, że Ci ludzie kiedyś zostaną rozliczeni za takie postępowanie ....
Zeta 21:14, 05 lut 2013

No niewiem ....też bym chciała....ale na wsi ludzie inaczej patrzą na zwirzęta...niestety....ostatnio chcieliśmy kupic dzialkę a facet do mnie dam Pani konia do tej działki gratis.....ja się pytam jakto?? Gratis....a on ... No tak Pani stary już naco mi taki w polu nie ma siły robić.....pytam się go ..a ile lat ma pan tego konia ...a Pani od małego źrebaka.....a syna by Pan oddał gratis pytam......a on ....eeee głupoty Pani gada.....no taka to już mentalnosć...ludzi dlatego musimy dzieciom przekazywać pewne zachowania..
kraania 21:40, 05 lut 2013

O matko, jaką "promocję" Pan Ci zaproponował. Brak słów. Niepotrzebny, wysłużył się - oddać, pozbyć się kłopotu. Szok.
Syla 22:14, 05 lut 2013

kraania napisał(a)
Cześć Syla Chyba Cię ściągnęłam, bo wczoraj buszowałam w ukryciu w Twoim ogrodzie . Rozgość się w cieniu hortensji i wpadaj jak tylko będziesz miała ochotę.

Z przyjemnością się rozgaszczam ! o piesku przeczytałam .... smutne !!!
monitka 21:30, 08 lut 2013

Kraaniu poczytałam o psince smutne wieści...mam nadzieję że już z lepiej trochę.

Wpadłam do Ciebie podpytać się o grójecznika. Ile lat u Ciebie rosnie? Przycinasz go jakoś?
Ciągle dumam nad kupnem do siebie...podoba mi się ale boję się jego wielkości docelowej i tego czy zdołam nad nim zapanować...
kraania 09:56, 09 lut 2013

Monitko grujecznik posadziłam w 2010 r. Nigdy nie był przeze mnie przycinany, ale teraz wiosną planuję to zrobić. Też nie chcę, żeby to było jakieś potężne drzewo, bo przecież rośnie koło tarasu.

Odiśka ma się całkiem dobrze. Mam wyniki badań, wiele parametrów jest podwyższonych, ale wet. twierdzi że nie ma to znaczenia... jakoś niedowierzam i będę szukać opinii innych. A może na ogrodowisku jest jakiś weterynarz ?

Za to młody ma zapalenie oskrzeli, a ja prawdopodobnie zapalenie krtani. Siedzę z nim od piątku w domu wiec mam nadzieję, że się wykuruję.
Gosiniak 20:05, 09 lut 2013

To dużo zdrówka dla całej waszej rodzinki, to dobrze że z psiunią lepiej, trzymam kciuki żeby było jeszcze lepiej
kraania 20:19, 11 lut 2013

Mam ciemierniki szt. 3 Dzisiaj bez problemu kupiłam je w Biedronce. A czemu M nie kupił? Bo nie były podpisane .
Kupiłam sobie też azalię. Osłonka znaleziona na szybko, do zmiany, bo mi kolorystycznie do salonu zupełnie nie pasuje .

Zeta 20:35, 11 lut 2013

Hahaha azalie piękne...ale nasi faceci...no skąd mógł wiedzieć że ciemiernik to ciemiernik jak nie podpisany?
Ja też bym ńie wiedziala gdyby nie ogrodowisko hahahah
Zeta 20:36, 11 lut 2013

Ojjj i zdrówka życzę ...kurujcie się tam wszyscy ...oby do wiosny