Dzisiaj próbowałam odpocząć po wczorajszym przesadzaniu pęcherznicy, ale ja to mam chyba adhd ogrodowe Nie potrafię usiąść i nic nie robić. Efekt - kanciki na jednym trawniku zrobione . Nie zostały obfocone, ale mam trochę innych zdjęć ogrodu
Pęcherznica wydawała się taka malutka...to jeszcze na starym miejscu. Trzy z nich zostały przesadzone, a na ich miejsce pójdą serby. Muszę jeszcze eksmitować dwie, ale to chyba w przyszłym roku
Aniu, dziękuję za wizytę w moim ogrodzie. My ogrodomaniacy wszyscy mamy adhd, ciągle coś zmieniamy, przesadzamy, a jak już odpoczywamy to też burza mózgu w głowie i nowe koncepcje się rodzą.
Masz piękne hosty, bujne, moje dopiero kły pikazały ale w tym roku to już będą dorodne kępy co mnie bardzo cieszy.
Aniu, mam 8 odmian żurawek, z tego 4 nn. Małe zwarte kępki u mnie ma caramel i te 3 zdjęcia na 3 str, u mnie ale ich jeszcze nie zidentyfikowałam.
Aniu, sadzisz hosty w donicach?
Pozdrawiam serdecznie i słoneczka życzę
Asiu hosty rosną bez donic. Mają sporo miejsca do rozrośnięcia się, więc na razie rosną sobie. A potem będę dzielić, bo zawsze znajdzie się ktoś chętny .