mira
21:33, 09 mar 2021
Na chwilkę zajrzałam i niestety nie dam rady być regularnie choć mnie korci.
Podsumowanie już się dezaktualizuje - może jednak wrócę do tego.
Tymczasem dziękuję za wpisy.
U mnie wiosna jak u Was lezie i lezie - nawet przebiśniegi tylko gdzieniegdzie są i kilka krokusów.
Udało mi się ściąć większość bylin i to jest sukces - było kilka ładnych dni.
Ten rok będzie zdecydowanie pod hasłem warzywa.
Już powysiewałam w domu trochę: cebulę, pory, jarmuż, kalafior romanesco, kalarepkę, rukiew wodną, sałaty, papryki a nawet buraki, rzodkiewkę, bób i groszek cukrowy do przepikowania na grządki jak się zrobi cieplej i trochę przeschnie.
Zobaczymy jak to wyjdzie ten eksperyment.
Tak więc picowanie ogrodu ozdobnego nie wchodzi w grę choć jak tylko zrobi się areacje trawnika i odnowi kanciki to będzie super.
Trochę cierpię bo o tej porze miałam już zapas bratków a teraz mam tylko kupione na siłę w LM takie malutkie sadzoneczki - może w tym tygodniu uda się zaopatrzyć w takie jakie sobie wymarzyłam / czytaj: i tak kupię jakie będą
/
zmienię tylko avatar na ciekawszy i zmykam
pozdrawiam Was serdecznie i oby cieplej nam się zrobiło !
Podsumowanie już się dezaktualizuje - może jednak wrócę do tego.
Tymczasem dziękuję za wpisy.
U mnie wiosna jak u Was lezie i lezie - nawet przebiśniegi tylko gdzieniegdzie są i kilka krokusów.
Udało mi się ściąć większość bylin i to jest sukces - było kilka ładnych dni.
Ten rok będzie zdecydowanie pod hasłem warzywa.
Już powysiewałam w domu trochę: cebulę, pory, jarmuż, kalafior romanesco, kalarepkę, rukiew wodną, sałaty, papryki a nawet buraki, rzodkiewkę, bób i groszek cukrowy do przepikowania na grządki jak się zrobi cieplej i trochę przeschnie.
Zobaczymy jak to wyjdzie ten eksperyment.
Tak więc picowanie ogrodu ozdobnego nie wchodzi w grę choć jak tylko zrobi się areacje trawnika i odnowi kanciki to będzie super.
Trochę cierpię bo o tej porze miałam już zapas bratków a teraz mam tylko kupione na siłę w LM takie malutkie sadzoneczki - może w tym tygodniu uda się zaopatrzyć w takie jakie sobie wymarzyłam / czytaj: i tak kupię jakie będą

zmienię tylko avatar na ciekawszy i zmykam
pozdrawiam Was serdecznie i oby cieplej nam się zrobiło !