Hej!
pozdrawiam wszytkich
Jotka,Sebek, Bogusia, Bożena, Celina, Pola
ciesze się, ze Wam się podoba i mam nadzieję że mi tu pokażecie swoje warsztaty-stoliczki jak je zorganizujecie
Sebek- ślicznie rośnie - sam wiesz w aparcie rośnie wszystko ślicznie, a obok aparatu różnie jest - ale nie o to chodzi - jutro będzie przygnębiająca relacja zrobię po zimie zdjęcia straty, ale też ma przyjechać ławka tekowa !!!
w jakimś sensie dałeś mi namiary więc możesz pierwszy na niej posiedzieć chwilkę
Bożenko ale zbieg okoliczności ja raniutko po Twoim ogrodzie się szwędałam i relacje z Anglii ogladałam a tej werbeny Ci zazdroszczę - jej - oby Ci dużo się udało to może załapię się na nasionka już ze zbioru
Celinko coś boję się że się zdżaźnisz - choć nie wiadomo jesli to bardzo młoda roślinka - ja akurat host w tych woreczkach nie kupuję - jesli już to latem żeby dobrze widzieć liście i wtedy ceny niższe -
ale nie martw się bo ja w tym roku tę hostę przekopuję i jak tylko chcesz to Ci nakopię
i wyślę - ona jest bardzo elegancka wręcz reprezentacyjna i tam mi nie pasuje - a chcesz więcej host ?
Pola
- pokaż ten domek ogrodnika, lubię takie domki oglądać