nesa
00:00, 22 mar 2012

Chcę zdążyć w pierwszy dzień wiosny 2012  

Tak wiele bym tu chciała zmieścić
 Tak wiele bym tu chciała zmieścić  

A nie będzie to łatwe, bo wciąż chyba jestem na etapie - chcę mieć dużo, kolorowo, przez cały rok
 A nie będzie to łatwe, bo wciąż chyba jestem na etapie - chcę mieć dużo, kolorowo, przez cały rok   ooo, tyle mi się udało osiągnąć w zeszłym roku:
 ooo, tyle mi się udało osiągnąć w zeszłym roku:  

, co do którego w ogóle nie mam pomysłu).
, co do którego w ogóle nie mam pomysłu). 

Przecież ogród już jest
 Przecież ogród już jest 

Miałam podobną wielkość ogródka jak mieszkałam w Krakowie i wcale mi nie przeszkadzało, że ktoś z wyższego piętra podgląda.
 Miałam podobną wielkość ogródka jak mieszkałam w Krakowie i wcale mi nie przeszkadzało, że ktoś z wyższego piętra podgląda. 
 .....
..... 

zauważyłam, że chodzisz spać równie późno jak ja
 zauważyłam, że chodzisz spać równie późno jak ja  
  ). Wiem, że rododendrony i hosty pewnie by się tu nieźle sprawdziły, ale potrzebuję tu czegoś jeszcze, najlepiej mocno kolorowego i kwitnącego przez większość sezony (oczywiście nie musi to być jedna i ta sama roślinka
 ). Wiem, że rododendrony i hosty pewnie by się tu nieźle sprawdziły, ale potrzebuję tu czegoś jeszcze, najlepiej mocno kolorowego i kwitnącego przez większość sezony (oczywiście nie musi to być jedna i ta sama roślinka  . Kwestię oświetlenia postaram się pokazać na rysunku poglądowym, ale to już jutro, gdy paint będzie chciał bardziej współpracować
. Kwestię oświetlenia postaram się pokazać na rysunku poglądowym, ale to już jutro, gdy paint będzie chciał bardziej współpracować  Tak czy inaczej zapraszam do doradzania, każdy głos jest ważny
 Tak czy inaczej zapraszam do doradzania, każdy głos jest ważny 
 mam nadzieję, że przy całym Twoim ogrodowiskowym rozerwaniu będziesz przynajmniej od czasu do czasu zaglądać do mnie ze swoim gospodarskim okiem.
 mam nadzieję, że przy całym Twoim ogrodowiskowym rozerwaniu będziesz przynajmniej od czasu do czasu zaglądać do mnie ze swoim gospodarskim okiem.  Co do wielkości rabat, poszczególnych części itp, to juz pracuję nad planikiem.
 Co do wielkości rabat, poszczególnych części itp, to juz pracuję nad planikiem. )?. Mi też nie przeszkadzają sąsiedzkie podglądanki, zwłaszcza jeśli chwalą kwiatki. Nieco gorzej mam z mieszkańcami wynajmowanego lokum - po jednej sobotniej imprezie wyniosłam z tego fragmentu ogródka przeszło 200 petów. Na szczęście w zimie zamieszkał tam ktoś nowy - miejmy nadzieję, że szanujący zieleń
 )?. Mi też nie przeszkadzają sąsiedzkie podglądanki, zwłaszcza jeśli chwalą kwiatki. Nieco gorzej mam z mieszkańcami wynajmowanego lokum - po jednej sobotniej imprezie wyniosłam z tego fragmentu ogródka przeszło 200 petów. Na szczęście w zimie zamieszkał tam ktoś nowy - miejmy nadzieję, że szanujący zieleń  .
.  będę Ci kibicować i wpadać z wizytami!
 będę Ci kibicować i wpadać z wizytami!